AleksaSimovic99 3 Napisano Septembar 19, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kosovska Mitorvica Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, vec duze vreme trazim po Srbiji originalnu odecu VR|46 majce,duksevi,kacketi itd... Nasao sam da ima u stadionshop u Beogradu ali jedini nacin placanja je karticom Visa,Paypal,Mastercard itd.. a ja ih nemam tako da ne mogu kupiti. Pa jel zna neko, gde mogu da nadjem u Srbiji da prodaje neko??? Hvala unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Septembar 19, 2017 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ti je problem da dodjes do kartice? Ne treba ti nista, ako bas hoces VISA karticu imas dosta banaka u kojima mozes da uzmes poklon karticu, ja npr. za online kupovinu koristim iskljucivo takve kartice, trenutno imam od Erste banke, a imao sam i od Komercijalne, to ti je sve isti fazon... Odes samo u bilo koju Erste banku i trazis VISA poklon karticu. Nema tu tekuceg racuna, nikakvog odrzavanja isl. samo neki minimum koji inicijalno moras da uplatis, mislim da je bilo 1000 din, tako nesto. Ne mislis mnogo o bezbednosti, kad ti treba uplatis pare na karticu i potrosis ih odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 19, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan U Banca Intesa imas Internet karticu, koju dopunjavas po potrebi. Isto i kod nje nema tekuceg, nema odrzavanja, itd......itd....... Ja je koristim vec nekoliko godina za placanje preko interneta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Septembar 22, 2017 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna preporuka za banca intesu. Nema mesecnog niti godisnjeg odrzavanja, uplacujes koliko zelis, ne postoji minimum nikakav. Jedina mana je sto se dugo ceka, redovi su ogromni barem u mom gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 22, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u yamaha barelu nesto sitno. Mozda da ih zoves da vidis sta imaju tacno. Nisam siguran za cene ,zaboravio sam tacno od kad sam bio: Majica-4400din Kacket-3300din Jakna wind stoper-14000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 22, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Imas u yamaha barelu nesto sitno. Mozda da ih zoves da vidis sta imaju tacno. Nisam siguran za cene ,zaboravio sam tacno od kad sam bio: Majica-4400din Kacket-3300din Jakna wind stoper-14000dinПа то уопште није пуно, џаб-џаба што би се рекло! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BURBONSKI 25 Napisano Maj 12, 2019 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, vec duze vreme trazim po Srbiji originalnu odecu VR|46 majce,duksevi,kacketi itd... Nasao sam da ima u stadionshop u Beogradu ali jedini nacin placanja je karticom Visa,Paypal,Mastercard itd.. a ja ih nemam tako da ne mogu kupiti. Pa jel zna neko, gde mogu da nadjem u Srbiji da prodaje neko??? Hvala unapred Mislim da ima to što tražiš u karadjordjevoj ulici u maxmomentu. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Maj 13, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Počeo i Motoland da prodaje VR program 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BURBONSKI 25 Napisano Maj 13, 2019 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Počeo i Motoland da prodaje VR programIstina, video sam i tamo nešto od VR-aSent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Maj 13, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Posto je pitanje iz 2017. godine verujem da je do sada vec opremio i pola komsiluka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...