cikuntopola 96 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako da prepoznam original od kopije.Nude mi Nilanovu flip up polovnu kacigu ali nisam siguran da je org. Postoji li majstor za kacige.Na njoj vizir ne zatvara kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet: Kaciga ti čuva glavu, a time i život i na takvim stvarima ne treba štedeti. Tako da mislim da ti je bolje da kupiš neku novu i da ne razmišljaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bi bilo kad bi svi mogli da kupimo novu opremu, ali nema se para pa se snalayimo na raznorazne nacine, bolje ista nego nista... (Sorry za off, ovom porukom nisam imao nameru da uvredim nikog) Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 16, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan jos nisam cuo za Nolan fals ili neka druga kaciga.Neznam zasto mislis da je kopija? Mozda je stari model pa ti je cudna?Mozda je neka bezveze kaciga pa je zaljepljena naljepnica Nolan? Pogledaj unutrasnjost,mora imati usivenu Nolan etiketu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 16, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno ne bih kupovao polovnu kacigu kojoj ne zatvara dobro vizir, cak i ako je Nolan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni nije nista cudno ja i neznam razliku izmedju njih nego sam sa foruma procitao da ih fals ima koliko hoces.Cak neki pricaju da izvesni Rajko iz Kg-a ima extra robu sve org,a od drugih sam cuo da je nabavlja u N.Pazaru.To je sve roba od 200e pa na vise.Vidim neke kolege kupuju i za 350-400e.Ja tu lovu nemam ali zbog njih bi otvorio tu temu o falsu.POZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano April 16, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bi bilo kad bi svi mogli da kupimo novu opremu, ali nema se para pa se snalayimo na raznorazne nacine, bolje ista nego nista... (Sorry za off, ovom porukom nisam imao nameru da uvredim nikog) Pozz... Cisto drugarski savet, posto smo se nagledali previse ''crnih hronika''. Sa kacigama NEMA ''snalazenja na razlicite nacine''.To je deo opreme koji ne trpi bilo kakvu ''imrovizaciju''. Ako nemas para da kupis NOVU kacigu (hvala Bogu ima ih i za 150-200 evra), nemoj da sedas na motor. Ziveti se mora, voziti po svaku cenu - ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste al ne bas u potpunosti. Nisam za to da uzme tu koja je neispravna, ali ako nadje polovnu dobru Shoei, Nolan, Shubert...nebitno, svakako bolje da uzme takvu nego ove nove kineske krseve. Ta prica "ne sedaj na motor ako nemas novu kacigu od bar 200 eura" ne pije vodu. Svi mi znamo da bi to tako trebalo, al neko jednostavno ne moze to da pristi. Ne sumnjam da ovde ima dosta ljudi ciji motor ne vredi kolko jedna dobra nova kaciga, al to je realnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 16, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste al ne bas u potpunosti. Nisam za to da uzme tu koja je neispravna, ali ako nadje polovnu dobru Shoei, Nolan, Shubert...nebitno, svakako bolje da uzme takvu nego ove nove kineske krseve. Ta prica "ne sedaj na motor ako nemas novu kacigu od bar 200 eura" ne pije vodu. Svi mi znamo da bi to tako trebalo, al neko jednostavno ne moze to da pristi. Ne sumnjam da ovde ima dosta ljudi ciji motor ne vredi kolko jedna dobra nova kaciga, al to je realnost. Ne bih se bas slozio sa tvojom konstatacijom... prvo, ima dobrih kaciga i za 100e, ja sam prvo kupovao opremu, pa od preostalih para motor... drugo, to mi lici na rezon "gume na kolima su mi celave, al bolje i takve nego da ne vozim...". Ulog je isuvise veliki da bi 100e moglo da se pojavi kao nepremostiva prepreka, u krajnjem, toliko vecina ljudi potrosi mesecno na gorivo u sezoni, pa valjda nije smak sveta pristedeti mesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste al ne bas u potpunosti. Nisam za to da uzme tu koja je neispravna, ali ako nadje polovnu dobru Shoei, Nolan, Shubert...nebitno, svakako bolje da uzme takvu nego ove nove kineske krseve. Ta prica "ne sedaj na motor ako nemas novu kacigu od bar 200 eura" ne pije vodu. Svi mi znamo da bi to tako trebalo, al neko jednostavno ne moze to da pristi. Ne sumnjam da ovde ima dosta ljudi ciji motor ne vredi kolko jedna dobra nova kaciga, al to je realnost. Ne bih se bas slozio sa tvojom konstatacijom... prvo, ima dobrih kaciga i za 100e, ja sam prvo kupovao opremu, pa od preostalih para motor... drugo, to mi lici na rezon "gume na kolima su mi celave, al bolje i takve nego da ne vozim...". Ulog je isuvise veliki da bi 100e moglo da se pojavi kao nepremostiva prepreka, u krajnjem, toliko vecina ljudi potrosi mesecno na gorivo u sezoni, pa valjda nije smak sveta pristedeti mesec dana. Ma ok je to, ja sam rekao samo da je bolje kvalitetna polovna nego neka nova kineska, buvljacka, koju prodaju za 2000 dinara! Logicno da za tih 100 eura moze da se uzme pristojna kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!!Slazem se!!! Ja idem za BG u subotu pa vas molim da mi date adrese za jos bar dve-tri radnje koje prodaju kacige od 100-150e.Meni trebaju dve XXL i L.Ja sam sa foruma skinuo par : u Hadzi Nikole Zivkovica 2 , u Francuskoj 67, u Vitezova Karadjordjeve Zvezde 7,i Mihaila Bulgakova34.Ali tamo za te pare imaju samo polukacige.Pomozite mi da se snabdem sa adresama da bi zavrsio ovu agoniju.Bio bih vam zahvalan kad bi me posavetovali i za model i marku. Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano April 16, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan za 100 imas izbor fullface naravno. imas grex koja je ustvari nolan,tj nolan ih proivodi,samo sto su jeftinije,a dobre jesu ja je imam. ne znam za srbiju ovamo u cg je ima. imas i temu nedje koju kacigu da uzmes u tom rangu para. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 16, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Za 150e imas mnogo solidnih kaciga, ako trazis integralku, tu su Nolan N 62, Shark s500, Agv Airtech, a da ne pominjem da odredjeni "uvoznici" mogu da ti obezbede za taj novac i mnogo kvalitetniju kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 17, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Meni je gadno i sopstvenu kacigu da stavim na glavu kad se napije znoja leti, a kamoli neku tudju polovnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, slazem se ali gde da ih potrazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Da, slazem se ali gde da ih potrazim! Pa sam si spomenuo Rajka iz Kg-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano April 17, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na ovaj broj. 064/13-957-13 Ja sam kod tog lika kupio AGV GP1 novu za 8500din. Ali ne mogu da se setim kako se zove. Znam da je iz BG-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 17, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na ovaj broj. 064/13-957-13 Ja sam kod tog lika kupio AGV GP1 novu za 8500din. Ali ne mogu da se setim kako se zove. Znam da je iz BG-a. Pa ta kaciga toliko koshta i u Markosu u prodavnici! Mozzda josh i jeftinije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan za oko 100evrica imas Caberg 105 Flame - guevara, imas IXS HX240, HX244 - kod Jasminka, neki HJC - guevara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo, kupio sam novi AGV GP-1 u Markosu je 8.645din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 20, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Da je nikada ne testiras na asfaltu, Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...