Jump to content

Moto Zajednica

Razlika izmedju Nolan org i kopije

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: Honda vfr 750

Zna li neko kako da prepoznam original od kopije.Nude mi Nilanovu flip up polovnu kacigu ali nisam siguran da je org.

Postoji li majstor za kacige.Na njoj vizir ne zatvara kako treba.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Moj savet:

Kaciga ti čuva glavu, a time i život i na takvim stvarima ne treba štedeti. Tako da mislim da ti je bolje da kupiš neku novu i da ne razmišljaš

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Lepo bi bilo kad bi svi mogli da kupimo novu opremu, ali nema se para pa se snalayimo na raznorazne nacine, bolje ista nego nista...

(Sorry za off, ovom porukom nisam imao nameru da uvredim nikog)

Pozz...

• , 1322 postova

jos nisam cuo za Nolan fals ili neka druga kaciga.Neznam zasto mislis da je kopija?

Mozda je stari model pa ti je cudna?Mozda je neka bezveze kaciga pa je zaljepljena naljepnica Nolan?

Pogledaj unutrasnjost,mora imati usivenu Nolan etiketu  ???

Ma meni nije nista cudno ja i neznam razliku izmedju njih  nego sam sa foruma procitao da ih fals ima koliko hoces.Cak neki pricaju da izvesni Rajko iz Kg-a ima extra robu sve org,a od drugih sam cuo da je nabavlja u N.Pazaru.To je sve roba od 200e pa na vise.Vidim neke kolege kupuju i za 350-400e.Ja tu lovu nemam ali zbog njih bi otvorio tu temu o falsu.POZ.

• Zainteresovan, 593 postova

Lepo bi bilo kad bi svi mogli da kupimo novu opremu, ali nema se para pa se snalayimo na raznorazne nacine, bolje ista nego nista...

(Sorry za off, ovom porukom nisam imao nameru da uvredim nikog)

Pozz...

Cisto drugarski savet, posto smo se nagledali previse ''crnih hronika''. Sa kacigama NEMA ''snalazenja na razlicite nacine''.To je deo opreme koji ne trpi bilo kakvu ''imrovizaciju''. Ako nemas para da kupis NOVU kacigu (hvala Bogu ima ih i za 150-200 evra), nemoj da sedas na motor. Ziveti se mora, voziti po svaku cenu - ne.

• Svrati ponekad, 327 postova

U pravu ste al ne bas u potpunosti. Nisam za to da uzme tu koja je neispravna, ali ako nadje polovnu dobru Shoei, Nolan, Shubert...nebitno, svakako bolje da uzme takvu nego ove nove kineske krseve. Ta prica "ne sedaj na motor ako nemas novu kacigu od bar 200 eura" ne pije vodu. Svi mi znamo da bi to tako trebalo, al neko jednostavno ne moze to da pristi. Ne sumnjam da ovde ima dosta ljudi ciji motor ne vredi kolko jedna dobra nova kaciga, al to je realnost.  :(

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

U pravu ste al ne bas u potpunosti. Nisam za to da uzme tu koja je neispravna, ali ako nadje polovnu dobru Shoei, Nolan, Shubert...nebitno, svakako bolje da uzme takvu nego ove nove kineske krseve. Ta prica "ne sedaj na motor ako nemas novu kacigu od bar 200 eura" ne pije vodu. Svi mi znamo da bi to tako trebalo, al neko jednostavno ne moze to da pristi. Ne sumnjam da ovde ima dosta ljudi ciji motor ne vredi kolko jedna dobra nova kaciga, al to je realnost.  :(

Ne bih se bas slozio sa tvojom konstatacijom... prvo, ima dobrih kaciga i za 100e, ja sam prvo kupovao opremu, pa od preostalih para motor... drugo, to mi lici na rezon "gume na kolima su mi celave, al bolje i takve nego da ne vozim...".

Ulog je isuvise veliki da bi 100e moglo da se pojavi kao nepremostiva prepreka, u krajnjem, toliko vecina ljudi potrosi mesecno na gorivo u sezoni, pa valjda nije smak sveta pristedeti mesec dana.

• Svrati ponekad, 327 postova

Ne bih se bas slozio sa tvojom konstatacijom... prvo, ima dobrih kaciga i za 100e, ja sam prvo kupovao opremu, pa od preostalih para motor... drugo, to mi lici na rezon "gume na kolima su mi celave, al bolje i takve nego da ne vozim...".

Ulog je isuvise veliki da bi 100e moglo da se pojavi kao nepremostiva prepreka, u krajnjem, toliko vecina ljudi potrosi mesecno na gorivo u sezoni, pa valjda nije smak sveta pristedeti mesec dana.

Ma ok je to, ja sam rekao samo da je bolje kvalitetna polovna nego neka nova kineska, buvljacka, koju prodaju za 2000 dinara! Logicno da za tih 100 eura moze da se uzme pristojna kaciga.

Odlicno!!!Slazem se!!! Ja idem za BG u subotu pa vas molim  da mi date adrese za jos bar dve-tri radnje koje prodaju kacige od 100-150e.Meni trebaju dve XXL i L.Ja sam sa foruma skinuo par : u Hadzi Nikole Zivkovica 2 , u Francuskoj 67, u Vitezova Karadjordjeve Zvezde 7,i Mihaila Bulgakova34.Ali tamo za te pare imaju samo polukacige.Pomozite mi da se snabdem sa adresama da bi zavrsio ovu agoniju.Bio bih vam zahvalan kad bi me posavetovali i za model i marku.

Pozdrav!!!

• Zainteresovan, 845 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride

za 100 imas izbor fullface naravno. imas grex koja je ustvari nolan,tj nolan ih proivodi,samo sto su jeftinije,a dobre jesu ja je imam. ne znam za srbiju ovamo u cg je ima. imas i temu nedje koju kacigu da uzmes u tom rangu para. pozdrav!

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Za 150e imas mnogo solidnih kaciga, ako trazis integralku, tu su Nolan N 62, Shark s500, Agv Airtech, a da ne pominjem da odredjeni "uvoznici" mogu da ti obezbede za taj novac i mnogo kvalitetniju kacigu...

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Meni je gadno i sopstvenu kacigu da stavim na glavu kad se napije znoja leti, a kamoli neku tudju polovnu...

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Probaj na ovaj broj.  064/13-957-13

Ja sam kod tog lika kupio AGV GP1 novu za 8500din. Ali ne mogu da se setim kako se zove. Znam da je iz BG-a.

Pa ta kaciga toliko koshta i u Markosu u prodavnici! Mozzda josh i jeftinije... ::)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja