Dzigi666 27 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan odlucim da se provozam Dunavskom magistralom, sa Rumunske strane, i vratim za Beograd od Kladova sa nase strane...Na ovu temu je bilo do sada dosta putopisa, slika , saveta i svega...Rutu puta sam upravo sa jednog putopisa i skinuo... Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi666 27 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom sa par mojih izmena i dopuna krecem u nedelju ujutru put Kaludjerova za Rumuniju, spustamo se put Dunava i krecemo ka Orsovi...Vetar koji nas prati do Dunava je nepodnisljiv...posle sam saznao da je zestoka oluja bila u Rumuniji juce...Znaci idem 40kmh ja i devojka i motor zajedno imamo barem 350kg a bocni vetar nas nosi u stranu lagano...Evo i koja vetrovita slika Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi666 27 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom sa par mojih izmena i dopuna krecem u nedelju ujutru put Kaludjerova za Rumuniju, spustamo se put Dunava i krecemo ka Orsovi...Vetar koji nas prati do Dunava je nepodnisljiv...posle sam saznao da je zestoka oluja bila u Rumuniji juce...Znaci idem 40kmh ja i devojka i motor zajedno imamo barem 350kg a bocni vetar nas nosi u stranu lagano...Evo i koja vetrovita slika Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka Od mesta gde se vidi Golubacka tvrdjava sa Rumunske strane pa ka Orsovi put vodi uz Dunav stalno, jako je dobar...jedna deonica puta je skoro novim asfaltom presvucena...Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi666 27 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Od mesta gde se vidi Golubacka tvrdjava sa Rumunske strane pa ka Orsovi put vodi uz Dunav stalno, jako je dobar...jedna deonica puta je skoro novim asfaltom presvucena...Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć TapatokaNa granicnom prelazu Djerdap I ulazimo nazad u majku Srbiju Nastavljamo sa nase strane nazad za Bg...Na mali predah svracamo u restoran Panorama u Tekiji...jeftina a dobra klopa, za svaku preporuku...Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi666 27 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Na granicnom prelazu Djerdap I ulazimo nazad u majku Srbiju Nastavljamo sa nase strane nazad za Bg...Na mali predah svracamo u restoran Panorama u Tekiji...jeftina a dobra klopa, za svaku preporuku...Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć TapatokaKako se blizi mrak a i pocinje kisa zurimo nazad za Beograd...sa nase strane put je mnogo uzbudljiviji definitivno, ima dosta tunela a i krivine su brze i lepse no sa Rumunske strane...usled kise slabije smo i fotkali predele i pravi selfije Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi666 27 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se blizi mrak a i pocinje kisa zurimo nazad za Beograd...sa nase strane put je mnogo uzbudljiviji definitivno, ima dosta tunela a i krivine su brze i lepse no sa Rumunske strane...usled kise slabije smo i fotkali predele i pravi selfije Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć TapatokaOd Golubacke tvrdjave upadamo u pravu golgotu, nevreme, kisa, munje...Kisa lije ko iz kabla, svetla na starom tdm-u uzas, nista ne vidim...50kmh na sat vozim i upalio navigaciju ne sto ne znam put no sto ne vidim nista...pratim liniju puta na navigaciji ali bukvalno...Evo jos koja fotka Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi666 27 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Od Golubacke tvrdjave upadamo u pravu golgotu, nevreme, kisa, munje...Kisa lije ko iz kabla, svetla na starom tdm-u uzas, nista ne vidim...50kmh na sat vozim i upalio navigaciju ne sto ne znam put no sto ne vidim nista...pratim liniju puta na navigaciji ali bukvalno...Evo jos koja fotka Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć TapatokaStizemo nazad u Beograd u 21h uvece, mokri , umorni al srecni zbog avanture koju smo doziveli Napravili smo djir dugacak 540 km...Sve u svemu savrsen dan na motoru, dobro skoro savrsen...mogli smo i bez oluje i kise da prodjemo Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2198 Napisano Septembar 18, 2017 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar djir...mozda jednom i ja tuda... btw ne moras citirati prethodni post, samo kliknes na odgovor i pocnes pisati, ovako su ti svi postovi kopirani u sljedecem. Lipi pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi666 27 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan A skontao sam to posle, jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2198 Napisano Septembar 18, 2017 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan sve ok, samo polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Septembar 18, 2017 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lepa km za jedan dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 20, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Steta loseg dana. Ta deonica zasluzuje lepo vreme bez vetra da mozes da se opustis i uzivas. Vise puta sam vozio tu turu a i opet cu Sledeci put obavezno u Kapetan Misin Breg na domaci sok i da uzivas u panorami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 21, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna jednodnevna tura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 726 Napisano Septembar 21, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja,steta za lose vreme. Isao sam vise puta samo nasom stranom.Inspirise putopis da se proba i rumunska strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano Septembar 22, 2017 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan odlična ruta ,bravo za učinjeno i na proleće naštimati vremensku prognozu i ............ -na Youtube ima crno belih snimaka kako je to nekada bilo (parne lokomotive vuku brodove uzvodno u SIP-skom kanalu,pre izgradnje Đerdapa,sama izgradnja,da se naježiš sa kakvom opremom su to naši dedovi i očevi napravili (a danas muka da se okreči) -Ide zima pa pogledati domaći film NAIVKO sa legendom Ljubiša Samardžić. -ko ima interesa i volje može da poseti unutrašnjost elektrane (mora da se dođe na vreme i da se zakaže vodič). ................... da ne gnjavim ,ako ima pitanja odgovaram što znam sa zadovoljstvom. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Octobar 16, 2017 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Djerdapskae magistrale nikada dosta . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...