Momentum 1148 Napisano Septembar 19, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegi mrletu na pomoci, videcu jos kako i sta raditi sa ovim mojim slucajem. Evo uploadovao sam kratak klipic kako likovi izlecu iz ulica u NS-u i kako se ukljucuju u saobracaj. Samo oprezno, ovakvih ima svuda. Naravno, za ovo je dobio aplauz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano Septembar 19, 2017 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 120.000 samo da se javis na pregled... Ne trebaju ti nikakve kragne. Ostalo se dodatno naplacuje. Cak i pregled kod psihijatra vuce par desetina hiljada (ne mozes da spavas, plasis se da vozis, bla bla...). Pa trazis malo da ides na fizikalne terapije, boli koleno, ne mozes da ga savijas, pa i tu uzmes neki dinar... Alooo, pa kako oni nas deru na polisama svake godine, tako trebamo i mi njih za odstete! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Septembar 20, 2017 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Momentum je napisao: Hvala kolegi mrletu na pomoci, videcu jos kako i sta raditi sa ovim mojim slucajem. Evo uploadovao sam kratak klipic kako likovi izlecu iz ulica u NS-u i kako se ukljucuju u saobracaj. Samo oprezno, ovakvih ima svuda. Naravno, za ovo je dobio aplauz Ovo je svakodnevnica, mada ako si vozio brze od ogranicenja, uvek postoji mogucnost da ovaj koji se ukljucuje po automatizmu misli da moze to da uradi da te ne isece a ti se pojavis blizu njega ranije.... Mislite o tome da bi ostalo sve na aplauzu. Drugo: mozes da se javis lekaru i posle 48h i kazes da imas nesanicu, nove bolove koje nisi odmah osetio i to se uzima u obzir.. Treba uzeti novac koji sleduje za pretrpljenu fizicku i psihicku bol, jer je ova nezgoda mogla da prodje sa ogromnim posledicama, gde puhom srecom nije, a to zbog jednog neodgovornog majmuna! Kako da se nadoknadi steta invalidnine coveka koji drzi finansijski porodicu, a nakon povrede ostaje bez zarade? Preventiva je mama, uzmes debilu pola milje dingera i imas jednog manje koji moze da bas osakati, jer mu nece na pamet pasti vise da pijan seda za volan!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 20, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma spazio sam ja njega odmah, a posto je prazna ulica samo sam pustio gas i pomerio se u levo da ga obidjem. Hteo sam samo da pokazem kako izadju bez gledanja, i jos vozi izmedju 2 trake, zato sam mu dao lep aplauz. Svakodnevna je situacija takodje da VIDI motocikl, a opet izleti ispred i tera te da nabadas kocnicu, takvim bi samare udarao svakodnevno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 20, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćemo pošteno, dao si pogrešno ime ovom klipu. Ne treba da se zove " Vozači Novog Sada ", već Taksisti Novog Sada ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 20, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma svi su isti, ne delim ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Octobar 5, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Eto veceras se ja i @grof lepo ispricasmo i razmenismo iskustva oko saobracajki. Cuo sam sve sta mi je ciniti dalje. Videcu sutra ako stignem da izvucem zapisnik iz MUP-a i pravac njegovo osiguranje. Hvala Lazo na savetima kao i svima ostalima, videcemo sta ce biti kad izadje procenitelj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...