Dukili1 1 Napisano Septembar 15, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: honda cbrf2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Imam hondu cbrf2 imam problem sa njom prilikom voznje preko stotke motor pocne da radi kao na dva, tri klipa, i onda ga spustim na 80 i tako drzim jedno minut i proradi normalno, znaci kad hocu da ubrzam on digne obrtaje sve normalno vozim ga do 220bez problema i onda opet pocne da radi na dva, tri klipa i tako stalno. Zanima me da li su u pitanju karburatori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Septembar 15, 2017 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije karburatori, javi se Bokilicu, on je doktor za te stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 15, 2017 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker-Boy je napisao: Najverovatnije karburatori, ... Море бит` ал` не море значит.... Може бити свашта нешто... Pre sat vremena, Biker-Boy je napisao: ... javi se Bokilicu, on je doktor za te stvari Али у сваком случају ово је добар савет. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Septembar 15, 2017 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan More more bit, jer cigledno je da su mu karbovi u kurcu. I nego sta nego je dobr savet, jer ako se neko ne razume previse u motore, NAJBOLJI MOGUCI savet mu je da otera motor kod nekog ko go zna da radi, da nebi sam napravio jos vecu stetu. Od silne prljavstine negde je nesto zapuseno i smanjuje protok goriva, i pri vecoj potraznji goriva to se manifestuje tako sto se masina davi i trokira jer joj fali goriva, takodje nebi bilo na odmet proveriti i slavinu i rezervoar. Hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 16, 2017 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Imao isti problem, nije bilo dovoljno goriva da napoji masinu...kod mene je bio problem u filteru, skinuo filter i problem resen...posle stavio nov filter i no problemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukili1 1 Napisano Septembar 16, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: honda cbrf2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetu sutra cu krenuti sa ciscenjem celog sistema za dovod goriva, a di li postoji mogucnost da su iglice karburatora u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 16, 2017 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Biker-Boy je napisao: More more bit, jer cigledno je da su mu karbovi u kurcu. Не би требао давати "стручне" савете поготово ако не знаш о чему причаш... Скоро ми је био колега Шваба којем "мајстори" нису могли наћи квар (мада ја не радим другима моторе и избегавам то). И нису били карбуратори а потпуно исти симптоми. Морао сам мало да чачкам али је било баш оно што сам и предпостављао. Најбољи савет му је да оде код неког ко зна ако он већ не зна. Питај Бокилића зна он добро на шта мислим... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Septembar 16, 2017 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A ti nebi trebao da se "lozis" previse... Svoj STRUCNI savet zasnivam na tome jer sam na nekim mojim motorima imao skoro pa iste probleme i uvek se na kraju ispostavljalo da je u pitanju gorivo, to jest manjak istog (dovod i karburatori) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 16, 2017 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Biker-Boy je napisao: A ti nebi trebao da se "lozis" previse... Svoj STRUCNI savet zasnivam na tome jer sam na nekim mojim motorima imao skoro pa iste probleme i uvek se na kraju ispostavljalo da je u pitanju gorivo, to jest manjak istog (dovod i karburatori) Ако не желиш одговор немо никога цитирати и пре томе бити некултуран!!!!!! Мој стручни савет је заснован на искуству. А где је твоје искуство? Према теби би било исто кад се пожалим доктору да ме боли стомак а он одмах каже да је то слепо црево?! Исто тако може веома лако бити и проблем у струји. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukili1 1 Napisano Septembar 17, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: honda cbrf2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, uspeo sam da resim problem sa motorom, problem je bio sto je crevo od rezervoara do karbutarora bilo duze i prilikom montiranja se presavilo preko rama od motora i samim tim smanjilo dovod goriva. Skratio sam crevo, provozao se i ide normalno i preko 120. Zahvaljujem svima na savetim. Pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 17, 2017 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš da nisu bili karburatori. Dobro je da si rešio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Septembar 17, 2017 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A sta sam ja gore napisao? DOVOD GORIVA i karburatori Samo nije mi jasno kako si uspeo da prikljestis crevo od goriva preko rama? Jer je prilicno kratko, jedva 10cm, i odma ide u onu T racvu koja je izmedju karburatora, i nema sanse da se prikljesti, znaci to je neko budzio, nije fabricki, skrati ga na fabricku duzinu. Evo nasao sam neke slike sa neta gde se vidi kako to fabricki izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Septembar 17, 2017 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/16/2017 at 10:47 AM, Sr3ck0 said: Не би требао давати "стручне" савете поготово ако не знаш о чему причаш... Скоро ми је био колега Шваба којем "мајстори" нису могли наћи квар (мада ја не радим другима моторе и избегавам то). И нису били карбуратори а потпуно исти симптоми. Морао сам мало да чачкам али је било баш оно што сам и предпостављао. Најбољи савет му је да оде код неког ко зна ако он већ не зна. Питај Бокилића зна он добро на шта мислим... Bilo bi lepo da i nama kažeš šta je bilo, ako nam se desi da ne cimamo Bokilića bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukili1 1 Napisano Septembar 17, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: honda cbrf2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa neko je izgleda menjao crevo i nije obratio paznju da ga se nepresavije, i kad sam skinuo rezervoar vidim prikljesteno crevo iz rezervoara pomislio sam da je mozda to u pitanju skratio crevo nisam hteo dalje rasturati rekk aj odma da vratim, upalio ga izasao iz grada i udri po gasu i hvala bogu to je bilo u pitanju. Motor sam uzeo pre par meseci pa ga nisam skroz jos prostudirao ili cu sad kad zazimi deteljno da se pozabavim njime. Evo i njegova slika jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Septembar 17, 2017 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda masina, daj jednu fotku spreda, da vidim kako izgleda double bubble vizir spreda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukili1 1 Napisano Septembar 17, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: honda cbrf2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Septembar 17, 2017 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose, a moj vizir nije bas extra, prethodni vlasnik ga urnisao, pa rasmisljam da narucim neki double bobble sa alija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukili1 1 Napisano Septembar 17, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: honda cbrf2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da kod njih imas sta god ti zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...