stilihon 22 Napisano Septembar 15, 2017 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Naime, crkla mi je sijalica kratkog svetla na Hornetu 2005. Kad sam je skinuo video sam da je sijalica 35w6000kh11AC. Pretrazio sam sve oglase kod nas ali samo imaju h1155w. Interesuje me da li neko zna gde mogu naci h1135w kod nas i da li smem da stavim ovu h1155w u slucaju da ne nadjem prvu... Svako Dobroo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Septembar 15, 2017 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgledaju dzekovi ako to nesto znaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Septembar 15, 2017 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To na slikama ti je Xenon sijalica H11, 6000 Kelvina (plavicasta boja svetla), snage 35W. Vidi po oglasima pa nadji istu takvu i zameni. Ako vise volis belo svetlo (po meni bolje osvetljava put, narocito po kisi) kupi xenon sijalicu od 4300 Kelvina. Nadam se da ti je ballast ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Septembar 18, 2017 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Balast je okej, nasao sam na kraju ovde kod mene u Pozarevcu za 1500 dinara ovakvu istu sijalicu! Pozdrav Rajko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Septembar 18, 2017 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...