djura 28 Napisano Maj 2, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno i bocnih kofera tamo gde treba da stoje: Bez kofera, sa nosacima: Sa koferima mi se toliko svidja da mi dodje da ih ne skidam uopste…ali nije bas prakticno za voznju po gradu… Uglavnom, idem za 10 dana u Maribor da docekam Svabu na pola puta pa cu da vam kazem kako se sve to ponasa na putu (brzina, otpor vazduha, bla, bla…) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 2, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Meni motor najlepse izgleda bez kofera (bar moj zato sto je dete u odnosu na Stroma) ali posto je tvoj motor bas veliki i glomazan lepo mu stoje koferi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 2, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Motor bez kofera 'ko zena bez sisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 2, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Motor bez kofera 'ko zena bez sisa XAXAXAXAXAXxaxaxa AUUUUuuuu koliko ti,kolega, nisi norm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 2, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni motor najlepse izgleda bez kofera (bar moj zato sto je dete u odnosu na Stroma) ali posto je tvoj motor bas veliki i glomazan lepo mu stoje koferi. Ma ima motora koji sa koferima izgledaju sacuvaj boze (npr. svi nakedi koji su NAKEDI i takvi, po mom misljenju, treba i da ostanu), ali motocikli kojima je, skoro pa osnovna, namena - putovanje, su sa koferima totalno prirodni, ako ne i lepsi. Recimo, BMW 1200GS sa i bez kofera ne mogu da se porede po vizuelnom utisku koji ostavljaju na mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9540 Napisano Maj 2, 2006 Drug član, 4392 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan koliko si para potrosija moga si kupiti novi i pravi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 2, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko si para potrosija moga si kupiti novi i pravi motor To sam i ja pomislio par puta :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 2, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan koliko si para potrosija moga si kupiti novi i pravi motor Uh! CACA za presprdnika :fcab: , legendo!Koferi su najs, a motor je za njega SVAKI pravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 2, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a motor je za njega SVAKI pravi. Sta ti ovo znaci? Pojasni mi malo da ne donosim ishitrene zakljucke :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 2, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti ovo znaci? Pojasni mi malo da ne donosim ishitrene zakljucke :wink: polako zakljucuj...Kad neki toboze 'normalan' oce da sprzi 10,000km u cugu s bajkom koji trenutno ima... bajk je pravi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 2, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan polako zakljucuj...Kad neki toboze 'normalan' oce da sprzi 10' date='000km u cugu s bajkom koji trenutno ima... bajk je pravi :wink:[/quote'] aaa, OK :wink: Ma znas kako, mi krecemo polovinom jula. Imamo rutu i imamo plan. A kao sto znamo, samo se budale drze plana... Videcemo kako nam bude islo. Mozda odemo do Portugalije, mozda i krace, mozda predjemo trejektom u Maroco....jebem li ga, mozda umesto do Portugala odemo na Sardiniju... Ne mora to da bude 10K, moze i 5,6,7.... Nije sve u kilometrazi, vazno da smo mi mladi i glupi! Ne znam kada ce mi se pruziti sledeca prilika za ovako nesto. Dosta toga se poklopilo - posao, situacija u kuci (beba u planu, ali nije jos, a kad dodje - ako uhvatim neki vikend - pobedio sam!), finansije, slobodno vreme, Svaba dosao iz pizde materine..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 3, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto ti rekoh sinoc, cestitam! Koferi su super sexy - ja to ne bih skidao :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...