SQTR 636 Napisano Septembar 9, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je vecini ovo bio prvi set tockova kao i meni. Za ne upucene: ruski tricikl koji moze da bude i bicikl u odlicnom stanju za 50€ Iako je ispravan moze da bude lep ukras u kuci, garazi ili na zidu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 9, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Takav je bio i moj prvi bicikl, samo zelene boje i čini mi se da je imao štanglu ( kao muški bicikl ). Godinu dana pre polaska u osnovnu školu, otac ga odnese majstoru koji je skinuo te zadnje točkove i ubacio kratku osovinu u zadnji desni točak ( onaj što ima lančanik na sebi ) , postavio ga u ram i tako sam počeo da vozim na dva točka ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8132 Napisano Septembar 9, 2017 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, bio je i zeleni - ja sam imao takav. Lanac nije imao "prazan hod" nego su se pedale stalno vrtele dok se bicikl kreće. E, baš me oglas vratio u rano detinjstvo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Septembar 9, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj ima dodatnu osovinu i lancanik na jednom tocku a sto se boje tice to je ta ali je 75/76/77 bila zelenija. S obzirom na starost od 40 leta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Septembar 10, 2017 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pune gume, nema briga oko toga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 809 Napisano Septembar 10, 2017 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E svaka ti čast domaćine!!! Originalno sjedište i torbica za alat. Dvije uzdužne crvene crte po felnama se još nisu izbrisale a i plastične crvene kapice na šrafovima prednje osovine su još tu. Kako si ga sačuvao u takvom stanju? Imadoh zeleni, sa muškim ramom, prije 41 godinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Septembar 10, 2017 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako zakljucis da potencijalni kupac zeli dati deci da se "igraju" NE PRODAVATI! Raritetu zna se gde je mesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Septembar 10, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan jel to onaj model koji je mogo da se vozi i sa dva tocka...a torbicu za alat drzim na motoru ,samo je to ostalo od njega...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Septembar 10, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan nisam dobro procito ...izvinite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Septembar 10, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa se brzo preraste, zato je takav i ostao. Do skoro je jedan klinac uzivao i cuvao mada je ne unistiv, pravljen za sve Ruske uslove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Septembar 10, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ima i rezervnu kapicu za sraf. Gume su "run on flat" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra je sprava. Bas bi lepo stajala u nekom studiju ili u nekoj vitrini. Da sam bliži odmah bi se dogovorili Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Septembar 10, 2017 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ja danas ceo dan na iglama..... ne prestajem da razmisljam o njemu jer mi je bas lep. pusticu koju sliku u temi cim malog uslikam na njemu pa ako tema moze da ostane otvorena, a ja ga uzimam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Septembar 11, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Tibore, ceka te. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Septembar 30, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...