VladaSD 2364 Napisano Septembar 15, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj gulaš se nastavlja do kasno uveče...uz muziku...Mile ... izvini brate....evo listam oba telefona..u čudu sam...izvini molim te. Imam dva broja 063363395 i 0644444364 nemam propuštenih poziva. Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8622 Napisano Septembar 16, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan stizemo na Omv u bloku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 16, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram danas da iskoristim lepo vreme i da se vozim, a ujedno i sestri da ispunim obecanje i da je provozam. Planiram Vrbovno - Mladenovac - Smederevo (gulas, pice, druzenje) - Vrsac Grozdijada (kobasica,pice, druzenje), pa kec kuci preko BG-a. Vidimo se........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 16, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Stigliiii...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5042 Napisano Septembar 16, 2017 Drug član, 1519 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene , krecem iz BG-a za 15-ak min ... ostavite malo tog gulasaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 16, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Caparin,darko i ja stizemo zajedno. Vidimo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 528 Napisano Septembar 16, 2017 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pokvario sam niz ☺ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 528 Napisano Septembar 16, 2017 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 16, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan A gde ga dogovorite bas kad radim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Septembar 16, 2017 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, GAGI74 je napisao: Pokvario sam niz ☺ Da li vidim trostruko ili ne...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 16, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, GAGI74 je napisao: Pokvario sam niz ☺ Hahahaha, da si barem boju pogodio za pocetak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Septembar 16, 2017 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigao u Bg. Želim da vam se zahvalim drugari na učešću u druženju, red je odavno bio da se vidimo i popričamo. Meni je srce puno. Pozdrav i hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Septembar 16, 2017 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Stigao! Super druzenje!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8622 Napisano Septembar 16, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Arakis je napisao: Evo stigao u Bg. Želim da vam se zahvalim drugari na učešću u druženju, red je odavno bio da se vidimo i popričamo. Meni je srce puno. Pozdrav i hvala! Stigao u 21h? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Septembar 16, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Jel i tebi sumnjivo? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Septembar 16, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bili, uživali u Gulašu i dobrom društvu, stigli bezbedno kući Pančevci over & out. Laku noć svima.. vozite bezbedno! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 17, 2017 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari snimak je gotov by Novak Djekic. Bilo fino. Veliki pozdrav za sve prisutne Sent from my SM-G920F using Tapatalk 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Septembar 17, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Još malo slikaSent from my SM-G935F using Tapatalk 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 17, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ili je gulas bio stvarno dobar, ili mi gladni ?? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 18, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Druženje za pamćenje. Nije važno kada, nije važno gde, važno je s kim!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Septembar 18, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Uspeli smo da skupimo 11.000,00 RSD donacija za dečicu u Sremčici. Hvala svima! U prilogu spisak 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uvece na svirci nas je zabavljao nas najbolji Medino Bend Odlicno druzenje i provod je bio i preko dana i uvece 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5042 Napisano Septembar 18, 2017 Drug član, 1519 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala .... Nadam se da vam je bilo lepo na svirci ... Ako nekad treba da se upotpuni muzikicom neki dogadjaj ili sta vec - eto nas ... Naravno , uvek moze i kad je nesto huminatirano , oko one decice ili kad treba da se skuplja neka lova - tu smo ... Milose , predlog .. mogao bi cesce sa nama na nastupe , ide ti ovo snimanje , pa da nas slikas , snimas i to sve , za reklame Ja nisam jeo gulas , ali pljeka je bila ful ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najludje tako ce i biti,svidelo mi se druzenjesa ekipom pa cu da vas pratim Dobra ideja za decicu. Mozda da se napravi neka humanitarna svirka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Septembar 20, 2017 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Cetvrta gulasijada za mene po redu … dan je bio divan , vreme idealno , ekipa ovaj put mala ali fantasticna .. do Smedereva voznja kao i svaki put - pristojna .... U povratku bogami brzina, umece i spretnost vozaca je bila ravna TT Isle of man trkama tako da ogroman osmeh srece na mom licu nije izostao Hvala ti Boki , puno puno hvala na tome i na svemu . Kao ideja ili mala sugestija bi bila ta da se sledeci put potrudimo i mozda osmislimo neko desavanje u okviru Gulasijade … turnir u kartanju ili zanimljive geografije, eto sigurno svako ima neku ideju ... Veliki pozdrav za sve pa se vidimo u decembru na <Moto Deda Mraz> druzenju P.S. Rossi vozi u nedelju trku u Aragonu hahahahaahahaha jupiiiiiiiiii 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...