dzax 35 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Juce na putu ka kuci motor mi se cudno ponasao... :-\ Lepo radi,ide,vuce ali nesto mi se puno trese. Tj ne trese mi se volan ni sediste,nego oni stenderi gde drzim noge. I to manje se trese kada ubrzavam,ali zato kada "kocim" motorom vise,kada idem 70kmh u 5 na ler gasu(i u ostalim brzinama) E sada posumnjao sam na benzin da je los pa da motor losije radi i onda se trese,onda odem na OMV i dospem pola rezeorvara i manje se tresao ali nije kao pre,pre nisam osecao nikakvo tresenje. Onda dodjem kuci dignem na centralni i proverim prednji tocak i viljuska stegnuti nigde lufta, zadnji tocak isto ali nadjem malo lufta izmedju zadnje viljuske i rama. E sada da li je to normalno ili mi se otpustilo nesto? I da li bi mi se zbog toga tresao motor? Proverio sam i ulje ima ga ali malo iznad crte min,moze li to nekako da izaziva to tresenje? Unapred hvala !!! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano April 15, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se trese zbog labave veze zadnje viljuske i rama. Kad si sipao gorivo tresao se malo manje zbog vece tezine. Ulje ne moze da izaziva treesenje ako je iznad minimuma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavio sam to. Ali ajde da pitam iskusnije,dotegao sam sraf i sada ne mrda Ali moram da proverim u voznji.. Hvala Sci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 16, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne dopustaj da ti ulje bude blizu minimuma, nego u zavisnosti od modela do modela, ili na polovini izmedju min i max, ili max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...