mrle 8570 Napisano Avgust 26, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Iskrsao neki posao sa kombijem na dva meseca. Kupio bih ili iznajmio navigaciju. Budžet je skroman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Avgust 26, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ako je frka za pare, a imash android telefon - instaliraj na njega neku navigaciju, radi posao provereno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano Avgust 26, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sve ja to znam, ali filmadzije smorovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Avgust 26, 2017 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti pozajmim Garmin Nuvi, za dz, naravno. Jedino sto nesto zeza zvuk, hoce da prekida. Ako ti pase i takav, javi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano Avgust 26, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala. Nasao tastu njegov kum taksista novu za 100e. Moram da vidim sta je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Avgust 26, 2017 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan cek da pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Avgust 26, 2017 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, mrle je napisao: ok, hvala. Nasao tastu njegov kum taksista novu za 100e. Moram da vidim sta je to. Ne moraš plaćati,kao što reče kolega gore,skineš,npr. IGO,turiš u tel.,ja skinuo pre par god.,još je koristim,veruj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Avgust 27, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio na kupujem prodajem za 1200 din, radi bez greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano Avgust 30, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan koju od ovih do 20.000? http://www.dsmarket.rs/index.php?orderby=product_price&DescOrderBy=ASC&manufacturer_id=76&Itemid=63&option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=2&keyword=&keyword1=&keyword2=&limit=20&limitstart=0 ili ima neko neki drugi predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 1, 2017 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan imam drugara koji se bavi prodajom i azuriranjem navigacija tj mapa (znam da masa taxista kupuje kod njega). Sigurno ima u ponudi nesto sto ce ti odgovarati ili ga bar pitaj za te navi. koje te interesuju...Milan 065/3062002, pozrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...