K_A_W_A 946 Napisano Avgust 21, 2017 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Panasonic kamericu, model HC-V10. O Panasonic firmi ne treba puno da se pise, jer su skoro vodeci u Audio - Video tehnologiji. Kupio je pre par godina u Nemackoj i ne znam jel sam naparvio mozda 1h snimaka. Znaci bukvano kao nova. Kamerica je izuzetno lagana i jako malih dimenzija, sto se vidi na slici, velicine kutije cigara. Pravi jako lepa snimke i pogodna je za putovanja ili snimanje Vlogova. Cena 70e i na poklon dajem (sto sam ja jos dokupio) Hama torbicu i jos jednu Duplu bateriju. Imam i original Samsung SD karticu od 32GB klasa 10, ali za nju doplata 10e. Cena nije fiksna i moguc svaki dogovor. Moze i zamena za neku moto opremu ili mob. telefon. tel: 062/770001 Nikola Evo nekih Karakteristika: Record HD Video at 60 fps 2.7" LCD Display 63x Optical Zoom Lens 31.6mm (Equivalent) Wide-Angle Ultra-Long Telephoto Power Optical Image Stabilization Easy-to-Use iA Recording Mode 2D Editing Feature Makes Editing Easy Simple Sharing on Facebook, YouTube, etc SD/SDHC/SDXC Memory Card Slot Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 21, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti pp 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Avgust 21, 2017 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Marko i ja se dogovorili u 30 sekundi PRODATO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...