Alekre 13115 Napisano Maj 30, 2018 Ne silazi, 7454 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ili Husquarna Nuda :O Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Maj 30, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, DonToni je napisao: Da li si razmišljao o ovom motoru: Husqvarna SM 610 Mislim da je malte ne isti kao i Aprilija, jedino što ne znam da li su servisni intervali isto tako kratki... Nisam ni o jednom drugom, odnosno jesam i o KTM Exc 450, ne bih uzimao SM nikad pre hard endura/endura, ali ovaj V2 na Apriliji me je odusevio, i to je jedan od glavnih razloga sto razmisljam o njoj, gledao sam i RXV ali nije to to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 8, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Suza ima novog vlasnika 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ministar crvene boje! Sve najlepse sa Suzanom brate, da te sluzi kao i Bandit. Jedva cekam ulepsavanja koja, predpostavljam, slede. Puno bezbednih kilometara. A kolegi Jankeli zelim uspesnu kupovinu novog motora bas onakvog kakvog zeli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom novom vlasniku, da ga sluzi kao i mene i naravno puno bezbednih kilometara! Zahvaljujem @Zlatko LA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 8, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Zlatko LA said: Ministar crvene boje! Sve najlepse sa Suzanom brate, da te sluzi kao i Bandit. Jedva cekam ulepsavanja koja, predpostavljam, slede. Puno bezbednih kilometara. A kolegi Jankeli zelim uspesnu kupovinu novog motora bas onakvog kakvog zeli. Hahhaha, hvala drug! Naravno da ce biti ulepsavanja, projekat vec osmisljen samo se ceka kraj sezone... I naravno nece biti naked, ostaje S, do jaja mi je... P. S. Izgleda da mi je crvena boja fetish Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...