Gdin Greska 0 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Starter relay za Yamahu XT tenere 600 kupujem Crko mi, pa ako neko ima ili zna ko ima. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako slucajno ne nadjes original ,mislim da ti moze pomoci obican 80 amperski relej za auto kojeg imas u svakoj malo bolje snabdevenoj prodavnici auto delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam bas od Tenere jedan viska, ispravan je, dobijes ga za DZ, ali moras da dodjes po njega u Zeleznik. Relej radi i ceo je, kao i guma-kuciste, jedino se odvalio ovaj deo sa osiguracem, ali ti ubaci ovaj relej u tvoje kuciste i ende. eti slika: 063/363-908 Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gdin Greska 0 Napisano April 17, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, Oduzicu se vec nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...