DestroYer015 129 Napisano Avgust 14, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Valjda sam potrefio mesto... Ima li ko neku informaciju za neka od ova dva primerka??? https://www.polovniautomobili.com/motori/10476701/suzuki-dr-big https://www.polovniautomobili.com/motori/10565061/suzuki-dr-big Kum merka big-a... Bas se zagrejao... Ja mu savetujem ovaj gornji skuplji, pun opreme... Mozda neki savet za njega??? Koje godiste, kubikaza ili uopsteno za big-a... Nesto su mi oskudne teme na forumu za big-a ili ja ne mogu da nadjem... Takodje mi neide u glavu da ima samo 19kw??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Avgust 14, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nasao temu o big-u... evo ako se neko pogubi kao ja Ostaje eventualno poznavanje ova dva primerka i objasnjenje kako moze biti 19kw... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Avgust 14, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Viđao sam oba u Nišu, mada samo uparkirane, u prolazu. Ovaj drugi je maltene iz moje ulice (na prelazu iz moje u Obilićev venac), i gotovo svakodnevno prolazim pored njega, a radnja ispred koje je slikan je na svega 10-15m vazdušnom linijom od moje kuće. Oba deluju pristojno, vidi se da vlasnici vode računa o njima. Mada je to sve što mogu da kažem. Možda bih mogao da prikupim malo više informacija, ali tek od sledeće nedelje pošto ove imam brdo nekih obaveza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 14, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Plavi mi je lep. Ovako na slike i na neki opšti utisak za 2 crte vodi naspram onog drugog 'ktm-a'. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 14, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ova plava 750tka je u fantastičnom stanju, dečko je sa suprugom putovao sa njom po Balkanu itd, prodavac se zove Ivan, inače moj poznanik a evo ti i njegovog Fb profila pa mu piši i pitaj šta te zanima, skroz je OK momak. Ovo oko snage, uvoz je iz Švice dok je još moglo sa tim štrojenim agregatima. Kao što reče Savan, bolji primerak od ovog drugog a pozadi ima i diks kočniceza razliku od ovog sa dobošem. https://www.facebook.com/jelena.mladenovic.1401?fref=gs&hc_ref=ARShYmU8shztGeYHD18s0l5RdXtDuQkFPxK3tjqUach8JhRaEC6mp_uqXgIdzz6OR2A&hc_location=group_member_profile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan simunovic 4 Napisano Avgust 15, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: nis Motocikl: suzuki dr big Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari ja sam vlasnik plavog Suzukia pitajte sta vas interesuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan simunovic 4 Napisano Avgust 15, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: nis Motocikl: suzuki dr big Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, vasa.93 je napisao: Viđao sam oba u Nišu, mada samo uparkirane, u prolazu. Ovaj drugi je maltene iz moje ulice (na prelazu iz moje u Obilićev venac), i gotovo svakodnevno prolazim pored njega, a radnja ispred koje je slikan je na svega 10-15m vazdušnom linijom od moje kuće. Oba deluju pristojno, vidi se da vlasnici vode računa o njima. Mada je to sve što mogu da kažem. Možda bih mogao da prikupim malo više informacija, ali tek od sledeće nedelje pošto ove imam brdo nekih obaveza... Najbolje je ako si iz Nisa da se vidimo i da pogledas uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Avgust 15, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan koštaju skoro k'o Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 15, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Licno gajim simpatije prema Dr big al nisam uspeo da skapiram poentu enduro motora od 200kg. Vozio bih ga samo zbog izgleda, izgleda jako,jako zajebano!! Kao neko vojno vozilo al realno, ako se okliznes na off-u ,moz' da ga gledas samo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Avgust 15, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Astral said: Licno gajim simpatije prema Dr big al nisam uspeo da skapiram poentu enduro motora od 200kg. Vozio bih ga samo zbog izgleda, izgleda jako,jako zajebano!! Kao neko vojno vozilo al realno, ako se okliznes na off-u ,moz' da ga gledas samo.. Ja mislim da mora biti tezi jer je moj dominator oko 200kg a izgleda za "glavu"kraci A zvuk mu pamtim, zvuk big-a je po meni naj naj posle harleya naravno... 49 minutes ago, mrle said: koštaju skoro k'o Afrika Da kostaju ko Afrika tesko... Afrika je bar dva "levela"iznad 57 minutes ago, ivan simunovic said: Zdravo drugari ja sam vlasnik plavog Suzukia pitajte sta vas interesuje Zvace kum verovatno da vidi sta i kako, ja ga ubedjujem za tvoj, a njemu cenovno odgovara onaj drugi... Ali objasnicu mu ja par stvari ... Jedini je problem tu sto smo iz Sapca, da smo blize verovatno bi on to vec kaparisao... Ali sta ces moramo se provozati kad resi, pa makar se i mucili P.S. Bojssa, posebno hvala za info za delove, majstora i sitne savete... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 15, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oba su nalickana, a onaj drugi jeftiniji izgleda kao iz reklama, platis 1 dobijes 3 motora. Dobro koferi i nisu toliko bitni (fabricki od Suzukija GSX 1100 F). Mozda jeftinije, ali ne volem dobos pozadi i plus po zatezacu lanca vidi se da je lanac skroz pri kraju, znaci zamena odmah. Posto su oba u istom mestu nek pogleda oba, pa nek vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan simunovic 4 Napisano Avgust 15, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: nis Motocikl: suzuki dr big Prijavi odgovor kao problematičan Ovako stoje stvari sto se tice Suzuki Dr Biga. Motor se ponasa fenomenalno lepo povlaci po krivinama lezi kao pegla . Motor jeste glomazan ali je upravljiv. Potrosnja je na otvorenom 4,5l na 100 km. U gradu oko 6,5 do 7l.zavisi od voznje. A sto se tice off road voznje moze da se vozi zato sto je sa takvim motorom vozen dakar rely. Ja sam vlasnik dugo godina. Obiso sam sa njim vise puta grcku rumuniju celu srbiju. Tako da je motor napravljen do savrsenstva. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Avgust 15, 2017 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Prvi model na oglasu je 800, drugi je 750... ima razlike... ako ljudi koji komentarisu nisu primetili nesto tako osnovno, nisam siguran da li bih gornje komentare smatrao kredibilnim. Nikad nisam ima biga, ali eto toliko bar znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 15, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Prodavac je sam napisao 750, valjda covek zna sta prodaje? A i da je pogresio on pa i mi kakve veze ima, 750 i 779 su vizuelno isti, svakako je u pitanji model Sr42. SR43 800 Izgleda potpuno drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Avgust 15, 2017 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisu vizuelno isti, prvi ima disk pozadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 15, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan A zato je ovaj 800, izvini nisam primetio. Drugi je vrv SR41, godište je netačno navedeno u oglasu. Modeli i tipovi po godinama: http://www.suzukicycles.org/DR-series/DR750-800S-Big.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Avgust 15, 2017 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Bojsa, u clanku koji si naveo pise da je od 90te 800ccm. Oglas koji spominjem pise 90 godiste takodje, pa sam zato pomislio zbog diska nazad i zbog godista... Mozda nisam u pravu, ali svakako komentari tipa motor lezi ko pegla u krivini mi ne ulivaju poverenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 15, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Od 90 je krenuo da se u model SR41 ugrađuje agregat od 779ccm i to je onda postao model SR42. Moguće da ova proizvodnja nije krenula od 1 januara pa onda imamo i neku seriju od 727ccm, istog godišta. Doboš je išao na prvu seriju SR41 tamo 88me, možda i nešto 89te. Ovo drugo kako leži u krivini je subjektivan osećaj i do samog je vozača, njegovih gabarita i guma, ne bih polemisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan simunovic 4 Napisano Avgust 16, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: nis Motocikl: suzuki dr big Prijavi odgovor kao problematičan Ovako stoje stvari sto se tice Suzuki Dr Biga. Motor se ponasa fenomenalno lepo povlaci po krivinama lezi kao pegla . Motor jeste glomazan ali je upravljiv. Potrosnja je na otvorenom 4,5l na 100 km. U gradu oko 6,5 do 7l.zavisi od voznje. A sto se tice off road voznje moze da se vozi zato sto je sa takvim motorom vozen dakar rely. Ja sam vlasnik dugo godina. Obiso sam sa njim vise puta grcku rumuniju celu srbiju. Tako da je motor napravljen do savrsenstva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Avgust 16, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ali to si već rekao juče? Čemu dupliranje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Avgust 16, 2017 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tata ponovo prodaje svog biga. 0648963612 za detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Avgust 17, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Segamegadrive said: Tata ponovo prodaje svog biga. 0648963612 za detalje. Cek jel ovo nije oglas iz 2016-te??? Ima li novih slika ako je aktuelan ili bar link do oglasa... Zagrejao sam i kuma za Ivanov, samo da vidimo hoce li se poklopiti kockice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Avgust 17, 2017 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, vasa.93 je napisao: Ali to si već rekao juče? Čemu dupliranje? Zato sto motor stvarno lezi kao pegla 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Avgust 17, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Jelenko Vilotic je napisao: Zato sto motor stvarno lezi kao pegla pa ne leži svaka pegla, evo ova stoji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Avgust 17, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, mrle said: pa ne leži svaka pegla, evo ova stoji Zamisli tek kako ova sto stoji leze u krivinama :)... p.s. Ovde bre sve ludaci na ovom forumu... Volim vas sve... Ulepsaste mi dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...