lordvax 76 Napisano Avgust 11, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna sa uloškom na skidanje. Model Leoshi ls-130j. Bukvalno dva puta obučena i to na 20 minuta. . . Bez tragova korišćenja. Moguća svaka provera. Veličina XL. Prodaje se pošto mi je višak (dobio sam drugu koju koristim). Jakna je u NS pa ukoliko neko hoće da je proba, i to je izvodljivo. Slobodno me kontaktirajte za dodatne informacije. Moguć svaki dogovor. 063/1150880 P. S. Ukoliko se ne javljam na telefon, pošiljite SMS li poruku na BJB (možda sam na poslu ili na motoru) pa ću vam se javiti što pre budem mogao. . . e da....cena.... ajd da pocnemo od 4000 din pa gde zavrsimo.... :-) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1811 Napisano Avgust 11, 2017 Drug član, 760 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kada uporediš ovu jaknu (leoshi) sa onom drugom koju imaš,čini li ti se da je leoshi možda i realna M veličina?Nađoh ovo na netu,nešto gledam ovo su mere u inčima ako se ne varam.Opet se hvatam matematike pa mu 30'' dođe 76cm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Avgust 11, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Cvijanović je napisao: Kada uporediš ovu jaknu (leoshi) sa onom drugom koju imaš,čini li ti se da je leoshi možda i realna M veličina? Ona druga jakna mi je takodje xl. Samo sto je drugaciji kroj pa je malo "naduvanija".... Ja sam 196cm visok, a imam oko 92 kg.... Nikako ne moze biti M velicina.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1811 Napisano Avgust 11, 2017 Drug član, 760 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Dobro.Nego reci mi jel ova tabela veličina koliko-toliko verodostojna uzevši u obzir tvoju jaknu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Avgust 11, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Po tabeli se poklapa velicina... XL, 44 ili ti 54 po internacionallnoj oznaci.... Ja ceo zivot nosim 54 i 56 tako da je ovo provereno ta mera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1811 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 760 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 178cm i 87Kg i iskreno sam se nadao da je ovaj XL ''nekdašnji L jer od pre par godina se nešto poremetilo sa tim veličinama....ili su uveli neke ''manekenske''krojeve i modele.Po meni je ovo odlična ponuda+vidi se da je nova jakna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 1717 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se jakna i dobra je cena, samo ne znam sta ce Jefta da kaze... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Avgust 13, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker Q je napisao: Svidja mi se jakna i dobra je cena, samo ne znam sta ce Jefta da kaze... ....Jeftu prepusti meni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Avgust 13, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ode jakna.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...