vvladoo 34 Napisano Avgust 7, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Laktasi Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Hondu Varadero 1000, 2005 godina presla 65.000km. Imam problem pri konstantnoj brzini recimo 60-70-80 nije bitno desava mi se trzanje. Kad pustim gas prestaje kad dodam gas prestaje. Provjerio lanac,gumene ublazivace u zadnjem tocku sve je ok. Dali je neko imao ista iskustva? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 7, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Dešavalo mi se na Caponordu usled neravnomerno istegnutog lanca. Proveri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isulic 10 Napisano Avgust 7, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VFR1200X 2015, BMW R1200GSA 2015 Prijavi odgovor kao problematičan slicno se i meni ponasa, lanac je RK-GWX, kanda je jako sjeban ali nije istegnut. Ali se meni desava na otprilike 2500 obrtaja, nesto brzinu nisam gledao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Avgust 7, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dignes na centralni stender, okreces tocak rukom i pratis lanac da li je uvek isto otpusten. Moze da se desi da na momenat zateze pa otpusta. To cima u voznji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno isti Varadero i isti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 8, 2017 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam kako je kod tih dovod goriva ali kod starijih modela na toj kilometrazi 60-ak hiljada pumpa za gorivo zajebava,kad oduzmes gas normalno smanjujes dotok goriva i prestaje trzanje a kad dodas gas povecavas broj obrtaja i samim tim i napon sa koga pumpa radi,ali kod novijih lagacu te neznam kako je reseno.Ali ovo su sve pokazatelji struje i dotoka goriva ako si vec proverio lanac itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvladoo 34 Napisano Avgust 8, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Laktasi Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sam pumpu i filter goriva oa cu vidjeti dali je do toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 8, 2017 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Varadera nema druge boljke sem pumpe za gorivo i reglera.Motor samo jednom naspram cene itd.Pumpa i redler u rezervi i na kraj sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Avgust 9, 2017 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/8/2017 at 10:28, vvladoo je napisao: Porucio sam pumpu i filter goriva oa cu vidjeti dali je do toga. Ajde molim te objavi ovdje šta si uradio. Kod mene je isti problem i ista kilometraža. Za sada sve se neznatno osjeti, ali bi naručio dijelove za sljedeću sezonu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvladoo 34 Napisano Avgust 12, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Laktasi Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo pumpu i filter goriva i dobro naspricao sprejom za čišćenje karburatora. Ostavio 15 minuta i onda sve izduvao kompresorom. Izaslo dosta taloga iz pumpe i filtera. Nema vise trzanja. Novi filter i pumpa stizu za par dana ali za sad stoje u rezervi. Problem rijesen. Hvala svima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Avgust 13, 2017 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cijena pumpe i filtera? Jesi u Hondi narucivao? Bio sam kod majstora pa me ceka ista nabavka....rekoh da provjerim cijene malo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 14, 2017 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da netreba kod nas kupovati jer su mnogo skupe vec negde iz inostranstva,pumpa se moze naci za 30-ak evra a ovde su koliko mi se cini oko mnogo skuplje a sve dolazi sa iste strane.http://www.ebay.com/itm/New-Gas-Fuel-Pump-Assembly-for-Honda-XL1000-V-Varadero-99-02-NT650-Bros-88-92-/263073316786?fits=Make%3AHonda&hash=item3d40643fb2:g:WEoAAOSw~e5ZXRYn&vxp=mtr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 15, 2017 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, bocca_bastard je napisao: I kad dodas carinu i sranja izadje te isto Nema carine samo se trazi da ide propratno racun od paypala,ispod 50 eura ne placa se,a moze i neko iz inostranstva da primi pa da donese.Ima brdo varijanti a ima i blize da se nadje,recimo engleska ima isto jeftinih ovo mi prvo naletelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Avgust 16, 2017 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam imao isti problem da podjelim sa kolegama, možda nekom koristi. Kod mene nije bila pumpa u pitanju, ali su problemi bili vrlo slični. Na konstantnoj brzini javljalo se lagano trzanje koje se vremenom povećavalo, ja sam osjetio na 140km/h, onda kad dodam gas trzanje se lagano pojačavalo (u početku nije, ali kasnije jeste). U startu sam mislio da je autoput neravan. Sve ovo sam osjetio na putu za Alpe ove godine (u povratku), znači motor je prije puta pregledan i uredno servisiran i lanac je očigledno bio pretenut i pod velikim opterećenjem (dvoje + tri kofera + dodatni prtljag) stradao. Istini za volju bio je vizuelno uredan, ali stariji i planirao sam zamjenu sljedeće godine. Po povratku u BL počelo je da se čuje lupanje kada popustim gas, slično kao kad promjenim brzinu. Nakon toga sam znao šta je i pregledao lanac detaljno i dotegnuo ga, sada je sve OK, ali je dotegnut do maksimuma tako da sam naručio novi lanac i lančanike jer je sve svakako za zamjenu, ako ne sad onda sljedeće godine pa je svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...