shvaba 17 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a valjda bi u medjuvremenu stigao i taj spasilacki helikopter, da ne nastradaju cilindri.....pa kako cu posle da padam u krivine bez njih ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 15, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dane, pa zar bez zastitnog korita u to blato... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 15, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a valjda bi u medjuvremenu stigao i taj spasilacki helikopter, da ne nastradaju cilindri.....pa kako cu posle da padam u krivine bez njih ;D ;D ;D svabo nemoj da se foliras lepo se vidi ispod leve rucke odsjaj lasera kojima te je US NAVY locirala i poslala hilikopter da te izvuce. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a valjda bi u medjuvremenu stigao i taj spasilacki helikopter, da ne nastradaju cilindri.....pa kako cu posle da padam u krivine bez njih ;D ;D ;D svabo nemoj da se foliras lepo se vidi ispod leve rucke odsjaj lasera kojima te je US NAVY locirala i poslala hilikopter da te izvuce. ;D ;D ;D ;D a od jutros se molim da neko ne provali........jao, nista od mog moljenja, provaljen sam ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 15, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije mu bas neko krstenje... trebao je da legne u kaljugu, ne da zagazi. Sto ga niste bar malo na silu!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 15, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad Mikko raspali kako te vredjam i pljujem i sta ti sve ne mi spocitavas. Da raspalim sta ?! nema sta da se raspali ! ako me smatras za retarda ! hvala ! pa, kad je zezanje onda i treba da bude zezanje !!! Zar ne ?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D POCELO JE POCELO ;D ;D ;D ODBROJAVAM MINUTE DO KATANCA ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 15, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Cemu katanac? Pa gde su mladi tu je i sala! A sto se pitovog posta tice mislim da je on mislio ne na mesto gde gaze tockovi nego na one uzdignute ivice sa strane kad je rekao da je malo dublje cilindri bi zaorali. Ocigledno nije lepo video da postoji zastita cilindara i da nebi orao samo bi se tu nasadio. Ajde sad budite dobri pa dajte i sliku helikoptera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cemu katanac? Pa gde su mladi tu je i sala! A sto se pitovog posta tice mislim da je on mislio ne na mesto gde gaze tockovi nego na one uzdignute ivice sa strane kad je rekao da je malo dublje cilindri bi zaorali. Ocigledno nije lepo video da postoji zastita cilindara i da nebi orao samo bi se tu nasadio. Ajde sad budite dobri pa dajte i sliku helikoptera ni ja ne znam zasto se foliraju kada svaki vlasnik GS-a koji drzi sebe, uvek na levom zglobu ima i: Sjajna sprava....preporucujem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 15, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Dane, pa zar bez zastitnog korita u to blato... Pazi, menjao sam antifriz, pa u upustvu pise napravi krug pa proveri nivo i dospi ako treba. I tako krenuo da napravim krug, onako iz garaze ;D Neke stvari vise nikad nece biti iste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa Djuro znas i sam da lepo pise u uputsvu da je ogromna kazna ako pritisnes dugme za pomoc a pritom ti ista nije potrebna. A ja nevolim da rasipam pare sem kad me marketinski magovi navuku da kupim njihove kante, e tu volim da mi izbiju sve pare iz dzepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 15, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ma pritisni ga da se vidi raskos :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 15, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Dane, pa zar bez zastitnog korita u to blato... Pazi, menjao sam antifriz, pa u upustvu pise napravi krug pa proveri nivo i dospi ako treba. I tako krenuo da napravim krug, onako iz garaze ;D Neke stvari vise nikad nece biti iste ;D Nekom voznjica da da razmrda motor a nekome bogami opaka avantura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma pritisni ga da se vidi raskos :D :D cuvam za dan kad me cilindri povuku u krivini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 15, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ma pritisni ga da se vidi raskos :D :D cuvam za dan kad me cilindri povuku u krivini Ha ha e ako si mu rekao sah-mat Vladamire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 15, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan A jel taj brajtling ide kao standardna oprema za taj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jel taj brajtling ide kao standardna oprema za taj motor? nemam pojma...ja uz moj nisam dobio. Mislio sam da mi i ne treba, ali onda sam se ukenjao od onih mracnih bocnih sila, pa reko' nek ide zivot - sta je jedan breitling kada je u pitanju bezbenost. Kupim, a Svaba video od mene pa kupio i on. Mikka nema, ali pusti njega - on je LOOD, on ima dva BMW-a!!! Verujem da Bucko ima, nisam ga pitao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jel taj brajtling ide kao standardna oprema za taj motor? nemam pojma...ja uz moj nisam dobio. Mislio sam da mi i ne treba, ali onda sam se ukenjao od onih mracnih bocnih sila, pa reko' nek ide zivot - sta je jedan breitling kada je u pitanju bezbenost. Kupim, a Svaba video od mene pa kupio i on. Mikka nema, ali pusti njega - on je LOOD, on ima dva BMW-a!!! Verujem da Bucko ima, nisam ga pitao... Ej bre, nemoj da mi offujete po temi bre (dobro ajde nije moja tema ali je moj naslov) otvorite temu:"sta sve od opreme morate da kupite prenego sto sednete na GS-a , pa udri do zore" ima i Bucko a i Franc ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 16, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto me pokolebaste joooj. Ja hteo da kupim taj moped samo zbog brajtlinga. Mislio da ide standardno... Bas sam naivan... jbg dete iz provincije... Jedna mala ispravka nadam se bez ljutnje, nisu mracne sile nego je u pitanju jedan od cika Njutnovih mracnih zakona, mada nema veze necemo da se raspravljamo jer svi znaju da se u Srbiji zakoni retko postuju ;D Drugari, nemojte Mikku da dirate i prozivate da je lood on ima onog cudnog bemvea onog sa ona cetiri cilindra postavljena sve jedan do drugog i cuo sam da ga hladi vodom ili jos gore mesavinom vode i neke hemikalije :o Ma ezoterija kad vam kazem! Kad je njega kupio ko zna sta je sve kadar da uradi :D Izvinjavam se americkom turisti za off P.S. Koja je cena tog brajtlinga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 16, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena tog brajtlinga? ima jedna americka izreka, pocinje sa: if you have to ask for the price.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...you can't afford one ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i nije americka nego britanski marketinski magovi navukli neznance da kupe Rolls-Royce ... ... strasno, cime se sve bave da bi prodali te kante Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan i nije americka nego britanski marketinski magovi navukli neznance da kupe Rolls-Royce ... ... strasno, cime se sve bave da bi prodali te kante Oce kazes u stvari da sto je Rolls-Royce u svetu automobila to je GS 1200 u svetu motocikala :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i nije americka nego britanski marketinski magovi navukli neznance da kupe Rolls-Royce ... ... strasno, cime se sve bave da bi prodali te kante Oce kazes u stvari da sto je Rolls-Royce u svetu automobila to je GS 1200 u svetu motocikala :D :D Nece kazem ;D ;D ;D u stvari..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 16, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan ...you can't afford one ;D Toga sam se i plasio! Zivot je nekom majka nekom maceha. Sta cu kad sam siromah? Sam sam kriv, jer verujem u socijalnu pravdu, jednakost medju ljudima, da su duhovne vrednosti iznad materijalnih i da nebi trebale postojati velike materijalne i drustvene razlike uopste. Ne zelim da se uklopim u potrosacko drustvo iako mogu (svest i savest mi nedozvoljava), *"da radim posao koji mrzim da bi kupio stvari koje mi realno netrebaju" Ne hvala! Tako da **"ja pevam svoj bluz bez namere bitne, i najvece ribe za mene su sitne, ja sa strane samo posmatram taj svet..." Nego drugari nemojte da idemo u off, vec da se vratimo na kaljugu. Prim. autora * izvor: fight club ** izvor: Djole Balasevic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...