Gile 1524 Napisano Jul 30, 2017 Drug član, 847 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nisam pogodio pravi podforum, izvinjavam se u napred ako je tako. Evo sta me interesuje: pre par godina moj otac je uvezao dva motora iz Kanade, jedan je ocarinjen, drugi nije, i stoje tako u garazi do dan danas. Zna li neko da li ih je moguce registrovati kod nas i na koji nacin, svaki savet ili uput na pravu adresu je dobrodosao? Obisao sam vec par firmi koje se bave registracijom i AMSS u Cacku, ali nista konkretno nisam saznao, ostaje mi jos da mi vi date neki predlog ili odgovarajuci kontakt. Hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14212 Napisano Jul 30, 2017 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto je ocarinjen ako je uradjeno pre 19.04.2014 registrujes bez problema a drugi bi trebao proveriti dali se moze uraditi pregled da ne carinis za dzabe. Slikaj plocicu (nalepnicu) i broj sasije pa posalji clanu @protulsr i dobices odgovor dali moze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jul 30, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Dobio si vec odgovor Plocicu i saobracajnu mi posalji na mejl i dobices odgovor da li je moguce. darko.stevanovic@dekra.com Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1524 Napisano Jul 30, 2017 Drug član, 847 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru! Protulsr, posalji mi broj telefona na pp ako ti nije problem da se eventualno konsultujemo jos par stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2624 Napisano Jul 31, 2017 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Gile, želim ti da to uspešno završiš, ali ubi me sada radoznalost kakve su to mašine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1524 Napisano Avgust 4, 2017 Drug član, 847 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Marauder kao tvoj i Vulkan od 500 kuba. Ali dzaba, nisu carinjeni kad je trebalo, sad mogu da sluze kao eksponati... Sent from my Nokia 3310 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 4, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Opet ima koristi od njih, posto mogu biti donatori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...