Cvijanović 1724 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem twinga do 2005god. SA KLIMOM u što boljem stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Jul 29, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan može li 2009? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Jul 29, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Po godistu bih rekao da trazi mk1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Jul 29, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Moja greška piše do 05 a ja pročitah od 05!srećna potraga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!Polako,naići će nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj brat i snaja. Bordo crveni izgleda solidno. Pre neki dan obrtnih krug sa njim jer mi smetao ispred garaže. Polu automatik, tj obican je menjač ali nema kvačilo pa možeš da biraš da on sve sam menja ili da ga ti up/down. Ako te zanima poslaću ti broj tel na pp. Oni su trenutno na moru za par dana su kući. A možda ga ima i na polovnim. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Septembar 16, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Posle Džarmušovskih obrta...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 16, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, cestitam, da te sluzi sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Septembar 18, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...