JevtaNS 1873 Napisano Jul 28, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde to ima? Ja sam u kancelariji u državnoj firmi i nemam toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8065 Napisano Jul 28, 2017 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja, ni upola toliko na radom mestu sa visokom spremom u državnoj ustanovi. Doduše, maštaju ljudi da budu "referenti za gledanje kroz prozor" u nekom JKP, ali u klasičnoj upravi se šljaka, barem u onom segmentu gde se radi upravni postupak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Jul 30, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan On 28.7.2017. at 11:24, JevtaNS je napisao: Gde to ima? Ja sam u kancelariji u državnoj firmi i nemam toliko Nema nigde ali bi ljudi hteli takav posao ili nikakav.Ako treba da se radi onda nadju stotine razloga da ne mogu to da rade a zive od babine penzije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 30, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zovnem ja Mariju,rekoh...Maki,jel zvao neki bajker...kaze nije...Meni je drago bas sto su svi zaposleni. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 30, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da nisu zaposleni, ne bi imali od cega ni da kupe motor, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 30, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, LuckyVladano je napisao: Pa da nisu zaposleni, ne bi imali od cega ni da kupe motor, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Septembar 27, 2017 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim prevoz i imam kamione i pre 5-6g sam pricao da nece biti vozaca tj da ce biti deficitarno zanimanje... ko god iole valja i zna da vozi ode u SLO...ja mu ne mogu dati 1500 e mesecno kad ni meni ne ostane toliko.Odavde iz naseg kraja odose svi.Slovenija i Slovacka.Prosli vikend mali iz komsiluka dosao na vikend iz SLO kaze gazda mu sredjuje papire da odvede zenu i decu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 27, 2017 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Miljane ja kada sam neke sada već davne 1997-1998 hteo da sednem u kamion svi su tražili ljude sa iskustvom, pa gde da steknem iskustvo sa 22 godine? Da kupim svoj kamion pa da se švrćkam? I kasnije tamo negde 2010-2011 opet je bila ista priča ali sam već imao i porodicu na vratu, i eto prošle godine su ipak javi prilika... ali sada džaba ... od porodice ne mogu da odsustvujem po 2-3 nedelje pa da dodjem kući na 2 dana .... A definitivno si u pravu, svi koje znam da voze kamione otišli da voze kamione za Slovenačke i druge firme iz EU jer zaradjuju mnogo više.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Septembar 27, 2017 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam C kat. vozao malo kombi i to je. Da bezim i ja za SLO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 28, 2017 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Vozim u GSPNS 6dana nedeljno po 8 sati,plata 50-52000 drugar iz firme otisao za Slovacku na kamion dobio prvu platu 2200e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Septembar 28, 2017 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, milanns je napisao: Vozim u GSPNS 6dana nedeljno po 8 sati,plata 50-52000 drugar iz firme otisao za Slovacku na kamion dobio prvu platu 2200e. Eto.Meni od jednog slepera za mesec dana ne moze toliko da ostane...tako da me ne cudi sto ljudi odose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Septembar 28, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, miljan_tracer je napisao: Eto.Meni od jednog slepera za mesec dana ne moze toliko da ostane...tako da me ne cudi sto ljudi odose. Pa kad ste sami sebi sjebali posao,nabavljali gorivo ispod cene pa jedni drugima na konto toga obarali cene jedni drugima,danas smo dosli do ovoga.Nemoj da se ljutis za ovo,ali ovo je realnost u svim segmentima privatnistva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Septembar 28, 2017 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ivica744 je napisao: Pa kad ste sami sebi sjebali posao,nabavljali gorivo ispod cene pa jedni drugima na konto toga obarali cene jedni drugima,danas smo dosli do ovoga.Nemoj da se ljutis za ovo,ali ovo je realnost u svim segmentima privatnistva 13 god sipam gorivo na pistolj i to na jednoj pumpi..tako da se ne ljutim i ne osecam prozvanim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 29, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko nema posao i ima kategoriju i ideju za neki "sitniji" prevoz ja mogu da mu iznajmim/prodam sudanskog japanca, stoji skuplja kisnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Septembar 29, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, miljan_tracer je napisao: 13 god sipam gorivo na pistolj i to na jednoj pumpi..tako da se ne ljutim i ne osecam prozvanim. Ne,nisam tebe prozvao samo sam rekao jedan od razloga zasto smo svi mi dosli u situaciju u kojoj jesmo,da radimo ispod svake cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2241 Napisano Septembar 29, 2017 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan U ovo danasnje doba menadzera kojekakvih, bilo kakav oglas drugog tipa je besmislen.Nece ljudi kod nas da rade leba bez motike oce.Mada ima i druga strana medalje...malo je i besmisleno prekicmati ceo kamion gabi ili bilo cega drugog i tako svaki dan za 30-35 000Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5995 Napisano Septembar 29, 2017 Drug član, 2776 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi racunica je prosta, radis ceo mesec kao rob, a nemas za zivot. Ljudi su zakljucili da toliko zarade sitnom trgovinom, nekim poslicima i ostalo. E sad, ovde su ipak vecinom ljudi koji imaju za zivot. Da si ovaj oglas postavio medju ljude koji su gladni, neko bi se odazvao sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Octobar 3, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Postavljao sam ja oglas i nece niko da radi kao vozac kombija za 50000. Kad malo bolje razmislim u pravu je onaj Vucic... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Octobar 3, 2017 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se pod vozac podrazumeva da natovari i istovari kombi vise puta u toku radnog vremena od 12sati i jedni slobodnim danom u toku nedelje? Sent from my S30 using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Octobar 4, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Al je 50000 mnogo vise nego nula 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Octobar 4, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Ma neee, pod vozac se podrazumeva da ne tovari nista, samo sedi i vozi oko sat vremena i to po lepom vremenu i posle toga moze da spava ili da bleji na face-u. Ma dajte, ako je radno vreme 8 ili 10 sati valjda je normalno da radnik za to vreme radi, barem ja mislim da bi tako trebalo da bude. Kakve veze ima kolko puta ce da utovari i istovari kombi, mozda su u pitanju prazne kutije, mozda sundjer, mozda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Octobar 4, 2017 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti ne trazis vozaca vec fizickog radnika koji zna i moze da vozi... 2 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 5, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Rale-Ča je napisao: Ma neee, pod vozac se podrazumeva da ne tovari nista, samo sedi i vozi oko sat vremena i to po lepom vremenu i posle toga moze da spava ili da bleji na face-u. Ma dajte, ako je radno vreme 8 ili 10 sati valjda je normalno da radnik za to vreme radi, barem ja mislim da bi tako trebalo da bude. Kakve veze ima kolko puta ce da utovari i istovari kombi, mozda su u pitanju prazne kutije, mozda sundjer, mozda... Naravno da utovar - istovar ima veze sa vožnjom. Po zakonu, profesionalni vozač sme u toku dana da vozi pet sati neprekidno ili osam sati sa pauzama. Naučno je utvrđeno da se nakon tog vremena smanjuje koncentracija, gubi pažnja i slično. Neko sedne u privatni auto, ode na more, vozi 10 - 15 sati, pa posle tri dana ne može da dođe sebi, a profesionalni vozač vozi svaki dan. Policija po auto putevima stalno zaustavlja šlepere i kontroliše im tahografe - ne toliko da bi proveravali kojom brzinom voze - već da bi videli koliko su dugo za volanom - da ne bi posle u novinama čitali kako je vozač kamiona zaspao pa posle izgazio i pobio neke ljude . To samo kod nas ima da se vozaču uz vožnju dodaje i utovar - istovar. Ajd za neke vožnje po lokalu i nekako, al za neke vožnje van grada - nikako. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Octobar 5, 2017 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A vi bi se začudili da se, pogotovo u Americi, kargo pilotima gotovo po pravilu dodaju poslovi utovara i istovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Octobar 5, 2017 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan A vi bi se začudili da se, pogotovo u Americi, kargo pilotima gotovo po pravilu dodaju poslovi utovara i istovaraNekom masinom verovatno Sent from my S30 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...