muljaz 1930 Napisano April 13, 2008 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Podjoh ja danas jednim sasvim obicnim putem da se malo provozam, ali se provozah malo vise. Resio da odem do 15-og,mesto na 15-om kilometru od Ivanjice,na visni nesto oko 1000m. To mi naravno nije bilo dosta pa se odlucim da se spustim malo prema Studenici. Negde dole niz put naidjem na jednu ovakvu tablu I reko ajde da vidim sta to tamo ima. Naidjoh prvo na neku recicu ili potocic koji se ukrsta sa isto tako necim i to negde na sred puta. Po tragovima kola bih rekao da se voda nije izlila ,vec da stalno tuda tece. Stisnuh skriveni taster i od onog pitomog leonarda nastade enduro zver. Zagazih malo u vodu. a onda neka tamo gospodja rice i trazi da se i ona malo provoza Slazem je nekako da zurim i da cu svratiti drugi put, nastavim dalje, kad imam sta i da vidim Naravno, to za ovakvu masinu uopste nije bio neki problem, sto zbog suve kilaze od samo 150kg, sto zbog dobrih guma Prodjem jedno dobrih 500 metara sve ovakvog puta. Na jednom mestu sam morao i malo da sidjem da guram, omasim neko skretanje za crkvu posto znaka nigde nije bilo, dodjem u neki corsokak kod nekih kuca i obrnem istim putem nazad. Izadjem na cist put i stanem da malo predahnem Pogledam dole kad ono neka stara vodenica, sva u crno belom. Stara Bog zna koliko godina. I reka prestala tuda da tece. Sad lici na neko mesto gde se vrse nekakvi obredi... Odatle nastavim dalje put prema selu Pridvorici ,bas do ovog manastira Vidim tu i neku zanimljivu bast u sred sume Vratim se malo nazad i krenem jednim ovakvim putem do mrestilista da vidim kakvo je stanje Na mrestilistu nigde zive duse, izgleda da jos nisu poceli da rade. Jedino neki kolega malo przio okolo nekog MZ-a 125-aka Tu lepo napravim "na levo krug" i nazad kuci. Mnogo zacudjenih faca me cekalo u civilizaciji, svi u fazonu "kakva ovo gomila blata ide ulicom." Najteze mi je palo pranje motora, ali sta da se radi, to mi je profesija. Drugi put cu da podjem sa CR-om, njega ne moram ni da perem posle. Aj pa zdravo do sledece voznjice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 13, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ti njega! Ode covek u endurase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa stvarno lepa turica,,a i skuterce je lepo podnelo blatnjave staze,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 13, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Leonardo ADV prosiruje vidike ! Bravo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 13, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Al se ti lepo navoza zemo, zavidim ti... E, nemoj CR-om, da ne bude dijaloga sa seljacima... "More Muljaz, ne ori drumova..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano April 14, 2008 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Al se ti lepo navoza zemo, zavidim ti... E, nemoj CR-om, da ne bude dijaloga sa seljacima... "More Muljaz, ne ori drumova..." Tacno moze da se desi da ce da bude tako. Put je za odlican za kros. Jedino sto ima puno asfalta do njega pa bih morao sa necim da ga dovezem do gore. Vidi ti njega! Ode covek u endurase! Ima jednom da odem i kod tebe na pasulj pa stvarno lepa turica,,a i skuterce je lepo podnelo blatnjave staze,,, ili kod tebe na prasence,,,jagnjence,,ne bih se bunio ni za rostiljcic,,,,,, Leonardo ADV prosiruje vidike ! Bravo !! Ti upali svetla da te vidim, pa mozda i do tebe dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 14, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ti upali svetla da te vidim, pa mozda i do tebe dodjem Sad me vidis ! Mozes da krenes odma` sto se mene tice ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 16, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Prvo kad videh slike, malo mi bese cudno, al onda skontah da je to isto ko i BMW, pa mi nekako postalo normalno ;D ;D ;D ;D. P.S.- koji sat nose vozaci leonarda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2810 Napisano April 16, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Prvo kad videh slike, malo mi bese cudno, al onda skontah da je to isto ko i BMW, pa mi nekako postalo normalno ;D ;D ;D ;D. P.S.- koji sat nose vozaci leonarda? Care. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 16, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo kad videh slike, malo mi bese cudno, al onda skontah da je to isto ko i BMW, pa mi nekako postalo normalno ;D ;D ;D ;D. P.S.- koji sat nose vozaci leonarda? Koliko ja znam, isključivo Urwerk. Bar Vuća nosi, to sigurno. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 16, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan lepo,uzivam u ovakvim putopisima,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano April 16, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ... svi u fazonu "kakva ovo gomila blata ide ulicom." ... Bravo!!! To se zove avanturista! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano April 16, 2008 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo kad videh slike, malo mi bese cudno, al onda skontah da je to isto ko i BMW, pa mi nekako postalo normalno ;D ;D ;D ;D. P.S.- koji sat nose vozaci leonarda? Otvori novu temu, nemoj ovde da mi ofujes :D Izgleda da breitling pravi satove za sve koji imaju "zaglavljujuce-trzajuce" masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...