Pauk 613 Napisano Jul 23, 2017 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Renault laguna u korektnom stanju za svoje godine i kilometrazu. Pre 30-tak dana zamenjeno ulje i filteri, pre 10-tak dana zamenjene prednje spone, zadnji silen blokovi i zamenjen je PK kais. Prednje gume totalno nove, zadnje gume u solidnom stanju. Fabricka xenon svetla sa automatskom nivelacijom. Tempomat. Auto je mali potrosac za svoje gabarite i tezinu, stvoren za duze relacije. - Godiste: 2001 - Kilometraza: 245000 - registrovan do 12.08.2017. - 6 brzina - dvozonska automatska klima koje odlicno radi - vazdusni jastuci - vazdusne zavese - fabricka xenon svetla sa automatskom nivelacijom - ABS - tempomat - maglenke - alu felne 17-ce sa novim prednjim i solidnim zadnjim gumama - multifunkcionalni volan Verovatno ima jos nesto od opreme, ovoga sam se setio za sada. Cena je 1990 evra, telefon: 063/7-817-817 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 24, 2017 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za clanove BJB-a 10% popusta u narednih 5 dana. Kupac dobija na poklon i 4 skoro nove zimske gume sa felnama. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koj agregat ima? Dizel predpostavljam. Edit. Glup sam,sad vidim tag. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 1, 2017 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada videh post. Dizel agregar, 1.9 dci, 120KS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1644 Napisano Avgust 2, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovo pogledao posto smo tu zamljaci, e sad ja sam potencijalni kupac bez kesa (trenutno) pa te zato necu opterecivati kada i gde da pogledam nego kada imas neki luft. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 2, 2017 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posto smo zemljaci, mozes da pogledas kada god zelis. Sto se tice kesa i odlozenog placanja, i tu bi mozda napravili neki dogovor. E sada, ova je cena i ovi su uslovi zato sto registracija istice uskoro. Kada ga registrujem, sumnjam da ce to iko ceniti tako da najverovatno kasnije nece ni biti za prodaju i bice i dalje 5-ti automobil u dvoristu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 8, 2017 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Auto registrovan danas, registracija vazi do 12.08.2018.-te. Nova cena 2000 erva. Cetiri alu felne sa skoto novim gumama i dalje sleduju kupcu na poklon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 12, 2017 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Auto prodat! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...