PedjaBgd 182 Napisano Jul 22, 2017 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu transalp XL 600V, godina proizvodnje 1999, (jubilarna godina - 50 godina honde) u EXTRA stanju sa mnogo dodatne opreme, motor je presao 80700 km. Motor je bez skrivenih mana i potrebnog ulaganja. Prodaje se iskljucivo zbog kupovine jaceg motora. Na motoru se nalaze gume Michelin Anakee 3, odlicne, novi prednji diskovi, zadnji disk dobar, plocice dobre, lanac i lancanici dobri, lamela i opruge lamele zamenjene pre 5000 km. Nov akumulator. Redovno servisiran (posedujem knjigu servisa sa svim sta je uradjeno na motoru od kada se nalazi kod mene) Motor je uvezen iz Italije, pre 6 godina, ja sam drugi vlasnik u Srbiji i kod mene je u posedu poslednje 3 godine. Registrovan je do 27.09.2017.godine. Cena 2500 evra. Kontakt telefon 060/484-50-60 MOGUCNOST DOGOVORA OKO CENE UZ KOREKCIJU DODATNE OPREME Od dodatne opreme na motoru se nalazi : Podmazivac lanca (By Mare i Nikola) Xenon svetla (Bear) Dnevna led svetla (Bear) Sediste (Boban sedista) Race Ada auspuh (Robert Ada) Grejaci rucica - Saito (Louis moto) Uticnica 12v (Louis moto) Koso mini 3 multifunkcionalni uredjaj (pokazuje voltazu, vreme i spoljnu temperature)(Louis moto) Acerbis stitnicke ruku (Louis moto) Enduro retrovizori Race Tech korman Podloske za korman (korman povisen 2-3cm) (Louis moto) Vizir sa nastavkom (Ivan viziri) Crash bar prednji (Seba crashbar) Crash bar zadnji-nosaci kofera (Seba crashbar) Centralni stender (Seba crashbar) Gornji kofer Kappa K48N Korpica na koferu (Seba crashbar) Led svetla u koferu Alarm sa daljinskim (daljinski poseduje vibraciju i zvucno obavestenje) Bocni koferi Kappa K40 (PO DOGOVORU) 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1554 Napisano Jul 22, 2017 I N S T R U K T O R, 1214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Auh, odavno ne videh lepši i "nabudženiji " Transalp ! Svaka čast na ukusu i entuzijazmu sa kojim si ga sređivao. Sretna prodaja ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Jul 23, 2017 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan KAPARISANO! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Jul 28, 2017 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO!!! Kolegi sa foruma zelim mnogo srece i da se sa njim slatko navoza. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...