sashac 8204 Napisano Jul 19, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/vesti/beograd/udes-kod-plavog-mosta-motociklista-na-reanimaciji/qghqqjz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 19, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam oko 21:30h. Nesreca se dogodila na raskrsnici posle mosta ,ka konjarniku. Koliko sam mogao da shvatim situaciju dok sam prolazio,neki mali beli auto je skretao levo sa mosta ka slap pumpi i oduzeo prednost kolegi koji je isao pravo, iz pravca vojislava ilica. Motoru je posteno slomljen prednji deo,plastike,far... U pitanju je ili maxi skuter ili touring-neki veliki motor. U trenutku dok sam ja prolazio,kolegu su ubacivali u sanitet. Ja sam mu video samo noge koje su mi delovale nepovredjene,a bio je u sorcu. Nadam se da nije nista strasno i da ce se brzo oporaviti. Na raskrsnici je stajalo i 10ak parkiranih motora,nadam se da ce se neko javiti ko zna detaljnije informacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...