mrle 8473 Napisano Jul 16, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/vesti/hronika/tragedija-kod-budve-na-motoru-poginuli-mladic-i-devojka-iz-velike-plane/l0h7z6m a sinoc sam procitao da je Golf preticao kolonu i udario u njih. Vec su uspeli da izmene vest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 16, 2017 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je nesto sumnjivo da se covek sa suvozacem (pretpostavljam devojka/zena) iz cista mira kako oni odvratno kazu "zakucao" u auto. Da ne zna da vozi, izleteo bi na prvoj krivini. Takodje ne mislim da je isao nesto strahovito brzo bas zbog toga sto ih je bilo dvoje na motoru a verovatno su nosili i stvari pa je motor bio natovaren. Strasno kako neki novinari pisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 16, 2017 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Tragedija! A kako čujem, sestra mu nije krenula na more zbog priprema za venčanje. Tragedija. Počivajte u miru, dobri ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 16, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mrle je napisao: http://www.blic.rs/vesti/hronika/tragedija-kod-budve-na-motoru-poginuli-mladic-i-devojka-iz-velike-plane/l0h7z6m a sinoc sam procitao da je Golf preticao kolonu i udario u njih. Vec su uspeli da izmene vest. http://www.kurir.rs/crna-hronika/2881241/ovo-su-irena-29-i-veljko-33-koji-su-poginuli-kod-budve-izgubili-zivot-na-motoru-u-direktnom-sudaru Šta je istina, sada i nije bitno. Pokoj im duši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 16, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. http://www.kurir.rs/crna-hronika/2880985/mladic-i-devojka-iz-velike-plane-poginuli-kod-plaze-trsteno-u-blizini-budve-motorom-se-zakucali-u-golf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 16, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga,saucesce porodici i prijateljima. R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 18, 2017 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga nevidjena...kažu mi, u Plani su momci u crnim majicama, u kafićima se ne pušta muzika. Neka ima je laka crna zemlja Fotografija mesta udesa i komentari na Fb PS jedan od komentara u odgovoru na jedan: ....Bili smo na licu mjesta nakon sto se udes dogodio,golf je preticao kolonu i usao u suprotnu traku udario ih i kako su pali sa motora presao preko njih autom,njega vukao 10m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 4, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan On 7/18/2017 at 9:53 PM, nntom said: PS jedan od komentara u odgovoru na jedan: ....Bili smo na licu mjesta nakon sto se udes dogodio,golf je preticao kolonu i usao u suprotnu traku Vrlo cesta slika vanserijske drskosti, hrabrosti i ludosti domacih vozaca po lokalnim putevima po CG, a sa druge strane i motociklisti gotovo listom preticu kolone, tako da su oba scenarija moguca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 4, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan pratim ovih dana saobraćaj i odgovorno tvrdim, malo se gine kako se vozi, što motori, što automobili, čudo pa nema svaki dan 5 mrtvih u opštinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 5, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Od kad sam poceo da vozim, pamtim da se u crnoj gori sumanuto hrabro vozi. Ja sam brz vozac, i cesto sam dupliran u odnosu na ogranicenja, ali nivou hrabrosti i bezmozgastva u saobracaju, posebno od strane lokalaca, zaista ne mogu da se nacudim. Da li je dokazivanje macoizma, naviknutost na takavu voznju zbog konfiguracije svih lokalnih puteva ili dobro staro kurcenje pred zakonom ne znam, tek znam samo da me ovaj tragicni slucaj za tamosnje puteve, na zalost, uopste ne cudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8257 Napisano Mart 1, 2018 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan http://m.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:714139-Гонићемо-кривца-док-смо-живи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 2, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan I ponovo nisam iznenadjen. Jadno, u najmanju ruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...