lord_oblivion 1391 Napisano Januar 6, 2018 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Drugi deo Kučaja, 26 i 27 avgust 2017. Solo laganica sa (za mene) dosta slikanja. Trek nije sniman već sam crtao u GE na osnovu GPS koordinata fotografija i malo iz sećanja. Asvaltom od Beograda do Žagubice. Početna tačka treka je nepuna 2 kilometra posle Žagubice, koritom Crne reke. Kraj kod čika Race u Strmostenu. kucaj drugi deo - dan prvi.kml Od česme Barbušin uskim kamenitim putem uzbrdo, do Bare izuzetno zanimljivo i tehnički srednje težine, na momente po koja stenčuga na putu, levo strmina od 200 metara desno planina, nemaš kud 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Januar 6, 2018 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Drugi dan, polazak iz Strmostena ka Beljaničkom platou. Odatle putem koji možda ni ne postoji, držim geografski pravac ka Krepoljinu. Naravno da 'put' postoji, ,više kao neka staza u početku, jer sam taj deo treka našao ovde na forumu. Od Sladaje do Beljaničkog platoa već voženo ali ovaj put malo dinamičnije. Od platoa pa sve do izlaska na asvalt u Milanovcu, srednje tehnički zahtevno, na momente malo teže. I veoma zanimljivo kucaj drugi deo - dan drugi.kml 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...