losmi 231 Napisano April 13, 2008 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan cao,potrebna mi je pomoc oko kupovine motora.dvoumim se imedju r1 '02 i gsxr600 i zx6r '02 '03.svidja mi se yamaha ali me zanima kolika je razlika izmedju desetki i sectica,posto prvi put kupujem veci bajk.ne interesuju me njihove perfomanse koje se razlikuju u mili sekundama,nego njihovo odrzavanje,koliko kostaju servisi,koliko je potrebno ici na isti,registracija,potrosnja goriva???cuo sam da su hiljadarke teze i krupnije i da su nezgodne za voznju gradom, znaci zanima me kolika je razlika izmedju ovih motora i molio bih fanove i ostale da ne komentarisu,nego ljudi koji imaju iskustva sa ovim motorima.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 13, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi sesticu kawasakija ili suzukija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 13, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, a sta si vozio do sad? I imas li ti IKAKVA iskustva sa takvim masinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 13, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, a sta si vozio do sad? I imas li ti IKAKVA iskustva sa takvim masinama ??????????? Razlika izmedju R1 i sestice je "MALA".........??? To su dva razlicita sveta....Po svemu perf voznji odrzavanju.....Registracije su za hiljadarke skoro i duplo skuplje,ako ne gresim,brze cepaju gume,kidaju lanac i lancanike brze(sve u zavisnosti od voznje)....Razlike su bas velike.......... Moj glas za 600..... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 15, 2008 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovorima i pomoci,uzecu u obzir spomenuto,a sto se tice iskustva,nemam ga,tj.imao sam skuter od 250 i jednom prilikom sam vozio neku stariju jamahu od 600,al moram da pocnem odnekud,nema tu mnogo filozofije... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano April 15, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vozio sve i svasta i presao na 600 prosle godine, pa omastio Jos popravljam masinu zato pazi sta god da izaberes. 600 ide kao zmaj, pogotovo ove novije generacije a 1000 :o :o :o :o Registracija za 600 cmm oko 12.000 a za 1000 cmm od 20.000 pa na dalje, jedna prosta stavka pa ti vidi a toga ima koliko oces a pored toga lakse ces da sacuvas glavu.... Nadam se da sam pomogao, i da moj je glas za 600 pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7266 Napisano April 15, 2008 Drug član, 3080 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A moj glas je da kupis nesto mirnije, gpz 500, ili tako nesto. Prejako je za ucenje voznje motora sportska 6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano April 15, 2008 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 600 super za prvi motor, ali neka umetrenija varijanta. XJ 600 diversion, Bandit 600... Dovoljno mali da ga lako savladas, a opet dovoljno veliki da ti se ne omali za sezonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan hvala u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...