Nesha_cruiser 23 Napisano Jul 11, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Drag Star 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Kao sto se moze zakljuciti iz profila, moje ime je Nenad i iz Novog Sada sam. Motori su nam jedna od porodicnih stvari jos od dede... Zvanicno vozim od PSP-a, ali realno, mnogo ranije... Imao sam cast i priliku da vozim, odnosno da uzivam, na samo nekoliko motora, jer nemam obicaj da menjam nesto sa cim sam zadovoljan i sta me ispunjava. Vec neko vreme vozim (dobro poznatu) Yamahu Drag Star slassic 650cc. Zbog obaveza, nisam u mogucnosti da uzivam na ovaj nacin koliko hocu, ali radim na tome... te stoga moglo bi se reci da po pitanju daljih putnih destinacija sam ,,vikend" vozac, dok kada su upitanju dnevne varijante... tu sam prilicno dobar Nadam se dobrom druzenju i novim poznanstvima, a nadam se i nekim zajednickim kilometrima... Izvesno vreme pratim forum, najvise putopise... i to me je i podstaklo da se pridruzim zajednici. Toliko od mene za sada... Srdacan pozdrav svima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jul 11, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Jul 11, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jul 11, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao komšija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha_cruiser 23 Napisano Jul 11, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Drag Star 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Jul 11, 2017 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao!Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Jul 12, 2017 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao!pПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IgorNS91 74 Napisano Jul 13, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2006 Husqvarna SM610 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Ride safe, share love, live happy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...