stefanakis 0 Napisano Jul 7, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd-Seattle Motocikl: Ducati Multistrada Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, Zovem se Stefan, imam 25 godina, zivim u Beogradu tacnije na Banovom Brdu. Posle 7 godina voznje kola i zavidne kilometraze odlucio sam se da polozim za A kategoriju. Inace mogu reci da sam petrol head, tako da sve sto ima motor u sebi volim. Nadam se da cete mi pomoci da nadjem sebi neki fin motor za pocetak i da cemo se lepo druziti! Pozdrav Stefan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Jul 7, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšo, dobro došao na forum i u svet motociklizma. Srećno sa polaganjem i pronalaženjem mašine Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 7, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jul 7, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za komšiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 40 Napisano Jul 10, 2017 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i srecno. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ImSnoopy 17 Napisano Jul 13, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Stefane! Želim ti da uživaš u svemu što sledi.. PS. I ja sam početnik u svetu motociklizma, i verovatno nisam prava osoba da ti ovo kaže, ali među "braćom" ima i "sestara"... Daj neki veliki pozdrav i za nas Šta ćeš, mi žene žudimo za pažnjom Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Jul 13, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao u svetu motora i citaj produzetak Pre 1 sat, ImSnoopy je napisao: Dobrodošao Stefane! Želim ti da uživaš u svemu što sledi.. PS. I ja sam početnik u svetu motociklizma, i verovatno nisam prava osoba da ti ovo kaže, ali među "braćom" ima i "sestara"... Daj neki veliki pozdrav i za nas Šta ćeš, mi žene žudimo za pažnjom Pozdrav! pa kad vec ste zeljne paznje, evo da te pokanimo na druzbu u ponedeljak ...... ja iz skoplja sa curom nalazim se sa par likova iz BG i idemo na klopu kod kaleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ImSnoopy 17 Napisano Jul 13, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drage volje bih prihvatila poziv, ali budući da još ne posedujem ni dozvolu (na ovome radim ), ni motor, ne zavisi samo od mene. Mogu da zamolim da me dovezu Nadam se da ima bajkerki koje čitaju ovo i koje će vam se pridružiti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...