bojanh 160 Napisano Jul 4, 2017 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu sam kupio jer mi se odlicno slaze uz motor , ali nazalost mi je knap, steze glavu nakon duze voznje. Kacigu sam kupio novu, dakle ja sam jedini vlasnik, nosena je svega 2-3 puta. Uz nju ide providni vizir , crni vizir , pinlock , rezervni sundjeri , presvlaka za kacigu u kojoj se cuva , kutija. Ima otvore za ventilaciju na bradi i na gornjem delu kaciga, koji se mogu otvoriti/zatvoriti. Velicina kacige L (60). Najbolje je probati kacigu pre kupovine da vidite jel vam odgovara. Pocetna cena 230 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 160 Napisano Jul 9, 2017 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Cena dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 160 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 160 Napisano Octobar 15, 2017 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Cena dogovor. 061 164 4769 bojanh66@yahoo.com ili privatna poruka na forum. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 160 Napisano Decembar 5, 2017 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Na kacigi pise da je velicina L, ali je ustvari M. Usporedio sam sa Shoei XR 1100 L koja mi odlicno odgovara, a Nexx je vrlo tesna, dakle rekao bih da je M. Pa ako je neko zainteresovan, javite se, dogovoricemo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 160 Napisano Januar 31, 2019 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Taman vizir prodat, ostalo aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...