Gora-munja 329 Napisano Jul 11, 2017 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Iz Slovenije preko Kumrovca (to je međunarodni prelaz) za Zagreb, ili ka Koprivnici - zavisi gde ideš dalje. Nas Slovenci nisu pustili kod Brežica (to je međudržavni prelaz) pa smo morali da menjamo rutu i obilazimo. Doduše, mi smo se kretali ka Sloveniji a ti bi izlazio iz Slovenije, i zavisi koji pasoš imaš, ako je CRO ili SLO prolaziš sigurno. U svakom slučaju, kako su nam rekli carinici, postoji na njihovom nekom portalu naznačeno koji su prelazi u pitanju, pa probrljaj, mi smo na teži način. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 11, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam dolazio išao sam preko wurzenpass-a. Ulazak u SLO iz A. A u hrvatsku sam ušao na breganu. Gledao sam preko onih linkova i nije bilo gužve. Dalje na izlasku iz hr kod brčkog i ulazak u bih isto nije bilo gužvi. Ali to su mali granicni prelazi i tu nikad nema gužve. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...