Jump to content

Moto Zajednica

MOTO SKUP SMEDEREVO

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova

Evo slika iz Smedereva. Domacini su se bas potrudili da gostima sve bude potaman:  Prelep ambijent,profi bina,profi ozvucenje--50.000 W, riblja corbica i cena piva od 50din. (ne znam znaci li to nekome nesto --ja ne pijem,pa ..). Na ulazu 400 din i za to dobijete privezak za kljuceve (za oko vrata) i kapu sa logom AMS(asocijacija motorista Smederevo). Lep gest!!  Uostalom,evo slicica pa se uverite sami. Ovo je slikano oko 16h,oko 18h je bila bas guzva. Izvinite za kvalitet slika,slikano je mobilnim tel.!

Moja ocena za prvi dan je 5+,videcemo nastavak,  sutra !!

post-1658-1287899631004_thumb.jpg

post-1658-12878996310583_thumb.jpg

post-1658-128789963111_thumb.jpg

post-1658-12878996311613_thumb.jpg

post-1658-1287899631212_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

uh pojescu se sto danas nisam otisao,,krenuli smo ali nam se drugar slupao.....sutra kad vidite malog celavog na beloj teneri javite se,,,ja sam...

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Budim se jutros i posto je Veliki Petak i ne radi se, razmisljao sam gde da se vozim i kao po obicaju, ja i Paun bili u Orascu kod Arandjelovca, obarali malo po krivinama vozikali se okolo naokolo i dodjem kuci.

Ne prodje 10 minuta kad eto zove mene Doda da vidi gde sam i sto me nema na skupu?!

Naprica on meni kako je extra i da dolazim. Dok sam ja dosao (mada moj put se prilicno oduzio dok se jedna mlada gospodjica spremala) od Dode nema ni traga ni glasa.

U svakom slucaju nisam pogresio sto sam otisao.

Extra sam zadovoljan sto se tice ljubaznosti na ulazu a i onom ribljom corbom sto mi sipao Vasa.

Lokacija za skup je extra, bina je do jaja, sator je isto dobar, ma sve je super.

I ljudi je bilo s'obzirom da je petak.

Ako se vreme popravi (posto sada pada kisa, bar kod mene) bice to super skup.

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

Ja se sad sa porodicom vratih iz Smedereva.Shta da kazem...nije lose tj.mnoooogoo je bolje nego ranijih godina ali loshe vreme je verovatno uzrok prilicno slabe posecenosti.Do duse u toku je i susret u Mailovcu.Ozvucenje ok.organizacija ok nije bilo niceg shto bi zamerio osim mozda previse udaljene blagajne za kupovinu bonova za pice. SMEDEREVCI popravljate se to je dobro!!! pohvale!!!

Evo i par fotkica :

404.jpg

XHKtS_hpim6288pa4.jpg

tk4Sc_hpim6290cb1.jpg

KPR6C_hpim6290cb1.b0126904ca.jpg

404.jpg

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

bilo je lepo,ja sam morao ranije kuci,ujutro djidam u 5 za bgd,,

bilo je fino,svirao kerber bile i neke siromasne devojcice nisu imale sta da obuku,,i tako,,upoznao par ljudi sa foruma,,dodu obelixa,,crvenbana,, sreo jos par ljudi,,i tako......

post-2236-12878996322889_thumb.jpg

post-2236-12878996323286_thumb.jpg

• Zainteresovan, 582 postova
Ja se sad sa porodicom vratih iz Smedereva.Shta da kazem...nije lose tj.mnoooogoo je bolje nego ranijih godina ali loshe vreme je verovatno uzrok prilicno slabe posecenosti.Do duse u toku je i susret u Mailovcu.Ozvucenje ok.organizacija ok nije bilo niceg shto bi zamerio osim mozda previse udaljene blagajne za kupovinu bonova za pice. SMEDEREVCI popravljate se to je dobro!!! pohvale!!!

Evo i par fotkica :

Nisam znao da ste i vi na forumu...Danas smo se upoznali ja sam bio sa Zokijem........U svakom slucaju drago mi je da smo se upoznali..

Skupom nisam nesto odusevljen ali zato pasuljem......;D

Salim se bilo je ok,sa foruma sam se video sa brkom i video sam Obeliksa ali sam tada kretao i nisam hteo da ga uznemiravam jer je pricao sa nekim ljudima...Naravo motao sam mu se oko 12ce..;D

P.S.Drugar mi je rekao da je neko pitao za mene sa foruma,valjda neko ko vozi yamahu....?

Evo i danasnji dan se privede kraju. Prvo Smederevo u koje dodjosmo pravo iz kisnog oblaka sa autoputa. Tu smo malo odmorili,sacekali moju suprugu i klince (steta sto nije bilo toplije) i malo se slikali na terasi a zatim klopali zaista izvrstan pasulj.

Preko dana posetili i Mailovac da vidimo kako je tamo i probali pecenog vola, pa ponovo u Smederevo da cujemo Kerbere!!

Sreo sam dosta ljudi i upoznao i neke nove koje sam znao samo iz virtuelnog sveta (bokilc,ernesto,vudu,itd) Cak i Daca iz Obrenovca koga nisam video 3 godine) ... 

Evo slicica i najmladjeg bajkera na skupu  (10 meseci)  koji je probao i pasulj kao i cela porodica.i !!  Tu je Brka,Sladjan(vlasnik Benelija 2008)!!

post-1658-12878996352367_thumb.jpg

post-1658-12878996352848_thumb.jpg

post-1658-12878996353117_thumb.jpg

post-1658-12878996353288_thumb.jpg

Posto sam sinoc bio umoran od svega nisam ni procitao dobro prethodne postove,ali sada vidim da je i Obelix bio prisutan. Ucinilo mi se da sam video nesto veliko sa moje desne strane dok sam sinoc isao ka motoru ali svetlo od bine mi nije dalo da razaznam lik. Tako da mi je zao sto ne upoznah Obelixa,dan bi zaista bio kompletan.

No,ima vremena!!

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: Puch

Skup je bio odlican, malo vreme, malo su se ljudi razisli po drugim skupovima, ali za svaku pohvalu ;)

A evo ga deo price koji sam ja radio:

pKbha_photo0005xy9.jpg

Jd95K_photo0005xy9.adfbe49126.jpg

06uaC_photo0010pe5.jpg

YL6Yh_photo0010pe5.11204c953a.jpg

csR2N_photo0014zc4.jpg

1JNZZ_photo0014zc4.ab2844b5e6.jpg

• Svrati ponekad, 106 postova

a koja je fora da je skup odrzan istog datuma kao i  u majilovcu.....a smederevo -majilovac 40-50km, stvarno sramota ! mogao je bar neko od vas da pomeri datum  za par dana...a ne da delite ljude

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Posto sam sinoc bio umoran od svega nisam ni procitao dobro prethodne postove,ali sada vidim da je i Obelix bio prisutan. Ucinilo mi se da sam video nesto veliko sa moje desne strane dok sam sinoc isao ka motoru ali svetlo od bine mi nije dalo da razaznam lik. Tako da mi je zao sto ne upoznah Obelixa,dan bi zaista bio kompletan.

No,ima vremena!!

Ima,ima...u Mitrovici ću biti od četvrtka  :D :D :D

• U prolazu, 99 postova

posto sam jedan od ljudi koji je iz ove price pozdravio bih sve koji su bili i doprineli

da ovaj skup zazivi,sobzirom da su se motoristi smedereva udruzili  da pokusaju da

naprave skup koji ce po svemu da bude bolji od predhodnih godina,nadam se da smo u tome uspeli

ja necu da komentarisem ,ko je bio neka prica o tome  

jos jednom pozdrav za sve

i drago mi je da sam bio deo te price i nadam se da ce ubuduce da bude jos bolje

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Pozz, bas fini komentari, nema prepucavanja!! kao u vezi sa Majilovcem!!

Elem, petak sam posvetio Smederevu, lokacija, prhivat na ulazu, O.K. i odlicna sluzba obezbedjenja, !! odmah momci te usmerqavaju za pravilno parkiranje da se nebi bezpotrebno stvarala guzva i motori da ne kazem budu razbacani svuda po lokaciji!! Bina auuuu fenomenalna, binska oprema ma sve!!! Izbor bendova i ton-majstor odlican 5+.

E onda u subotu sasvim bez veze sa nekim drugarima ajmo cas do Majilovca, i jebiga ostadoh tamo, ( hmmm, miislim da sam pogresio) :'(

• U prolazu, 10 postova

koristim priliku da se zahvalim svim drugarima na pozitivnim komentarima. bilo je sitnih propusta koje smo mi iz organizacije uocili, ali sve u svemu licno, mislim da je organizacijski bilo kao nikada do sad. ono sto mogu da obecam je da ce sledece godine biti bar za nijansu bolje. vazno je da je tradicija otvaranja moto sezone (vec 11 godina) sacuvana, kao i to da su se udruzili skoro svi motoristi smedereva.  jos jednom hvala na podrsci svim dobronamernim ljudima

• U prolazu, 0 postova

samo napred tako treba

zahvaljujem celavi i da znas da nije tebe nebi ni bilo  otvaranja sezone iu majilovcu vec u smederevu

ma bilo kako bilo predstoji nam jos dosta dogovaranja oko sledecih skupova

post-2670-12878996529738_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja