Danijel91 32 Napisano Jun 28, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pre neki dan vakumiram karburator i kao lepo radi mada sam primetio do 3500 4000 obtaja da mi motor podrhtava, juce je poceo da se gasi na leru, danas sam rasturio karburator i proverio sve vakum gumice ili kako se vec zovu i sve su cele, ali pr i i cetvrti karburator preliva, a iglica nema mogucnost da se steluje, najverovatnije je dizna, da li neko ima na prodaju ili zna koliko to moze da kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 29, 2017 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vakumirao u kesu neku ili gumu? I iskreno se nadam da nemas samo jedan kraburator... Bar ne bi trebalo da bude tako, ukoliko radis svoj motor iz potpisa.... Ukoliko imas samo jedan karb. i nema sinhronizacije vakumetrima.... Proveri ti slavinu ili sta vec imas, i iglice sto guraju plovci (zamena), i usteluj nivoe goriva. Posle stelovanje smese, itd. Zadnji korak je SINHRONIZACIJA karburatora, kad je SVE sredjeno.... P.S. Vakum gume, predpostavljem da mislis na membrane? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Jun 29, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha thundercat je u pitanju, ima naravno 4 karburatora koje sam sinhronizovao ili vakumirao kako ga ko zove, membrane kroz koje prolaze iglice ne znam kako zovu su cele ali iglica ne zatvara onu rupu gde ulazi, a nema mogucnost stelovanja, tako da je verovatno do toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Jun 29, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam problem, nije do nikakve dizne nego se iskidale gumice na sito u karburatoru, sad sam zamenio sve i super radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...