banbus 6 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno da se nezna sta mu je. Motor brljavi od trece brzine pa na gore. 1 i 2 radi normalno, vuce odlicno. U trcoj na oko 5 ili 6.000 obr. pocinje da se gusi, pa prokine odjednom pa opet gusi, cetvrta ista prica a o 5 i 6 brzini samo da sanjam. U servisu sam bio kod Spaleta dve nedelje, covek svaka cast, pomucio se ali nestaje mu ideja :-\, sramota me vise da ga maltretiram, on mi je zamenio svecice, filtere, pregledao struju, cak i probao da zameni benzinsku pumpu... Pretpostavljam da nedobija dovoljno goriva pa zato zagusi pa onda povuce, ali nisam neki strucnjak .... Zaboravih da napomenem da se sve to desava posle pada od prosle godine, pre toga motor je radio odlicno,pa mi na pamet padaju i karburatori, da ih skinem i ciscenje - neko ultrazvucno, ali nisam siguran da ce imati efekta Kuda dalje stvarno neznam, dajte ideje sta da pogledam, kod koga da idem ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ili karburatori,mada moguce i ignitor,draculu je na gsx-u zezao ignitor i brljavio je na 8 nekad oce nekad nece preko,probali smo drugi ignitor i vrtio je u voznji super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan ili karburatori,mada moguce i ignitor,draculu je na gsx-u zezao ignitor i brljavio je na 8 nekad oce nekad nece preko,probali smo drugi ignitor i vrtio je u voznji super Kod koga mi preporucujes da odem, jer sam vec na kraju zivaca Otprilike tako nesto, samo sto kod mene na nekih 6 ili 7 uvek brljavi pa prokine pa opet stane i tako .................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa za karburatore pogledaj na forumu ,ja ti nikog ne mogu preporuciti jer sam odrzavam motor,koliko mogu nikada ne vozim kod majstora,a za ignitor to mozes probati i sam ako imas od nekog da pozajmis sa istog motora,izdzekas dzekove i probas drugi to nije problem, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Imam i karburatore i ignitor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan dali ti se desava da i u 1 i u 2 brzini brljavi na tim obrtajima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imam i karburatore i ignitor! Evo ti resenja, isprobaj jedno pa drugo, mada ja bih pre rekao da su karbovi. Zezaju oni i u 1 i 2, ali se to ne primecuje, e kad mu zatreba snage onda zastuca. Nemoj da probas obe stavke odjednom jer neces opet znati sta je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan dali ti se desava da i u 1 i u 2 brzini brljavi na tim obrtajima? Probao sam juce i upravu si, neradi on lepo ni 1 a ni 2, samo sto se neoseca to toliko kao kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i karburatore i ignitor! Daj neki broj da se cujemo pa da probam da resim sta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...