search 1 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla, G.I. Jane Nemoj samo da nas zacaras... Hvala Pablo, dobrocudna sam ja vestica, samo malo lucidna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Maj 18, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan kakav preokret ...kau u serijama .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan E ja hocu da priznam da sam ustvari zensko :-[ Balkanski spijun: "Da jeo sam govna, priznajem... Eto nadam se da se niko nece ljutiti, zbog laznog predstavljanja :-\ Q Q...ccc. lazno predstavljanje..hmm to znaci da nisi bash hrabra osoba..kako cesh onda na motor... hmm, malo prikupi hrabrosti.. pozz i dobro doshla .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan E ja hocu da priznam da sam ustvari zensko :-[ Balkanski spijun: "Da jeo sam govna, priznajem... Eto nadam se da se niko nece ljutiti, zbog laznog predstavljanja :-\ Q Q...ccc. lazno predstavljanje..hmm to znaci da nisi bash hrabra osoba..kako cesh onda na motor... hmm, malo prikupi hrabrosti.. pozz i dobro doshla .. Hm, svako se predstavlja na nacin koji smatra najprihvatljivijim za postizanje svog cilja. To sto sam zelela da budem neprimetna i izbegnem prozivke za sliku ne znaci da nisam hrabra. Pol je delo biologije, a rod socijalizacije drustvenih uloga. Kod mene ta socijalizacija u damu nije bas nesto uspela, tako da je za mene nebitno da me ostali clanovi posmatraju kao zensko. Bitna je razmena misljenja, a ne mislim da je necija kompetencija (kao i hrabrost uostalom) zasnovana na polu. Toliko od mene! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepo rečeno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan E ja hocu da priznam da sam ustvari zensko :-[ Balkanski spijun: "Da jeo sam govna, priznajem... Eto nadam se da se niko nece ljutiti, zbog laznog predstavljanja :-\ Q Q...ccc. lazno predstavljanje..hmm to znaci da nisi bash hrabra osoba..kako cesh onda na motor... hmm, malo prikupi hrabrosti.. pozz i dobro doshla .. Hm, svako se predstavlja na nacin koji smatra najprihvatljivijim za postizanje svog cilja. To sto sam zelela da budem neprimetna i izbegnem prozivke za sliku ne znaci da nisam hrabra. Pol je delo biologije, a rod socijalizacije drustvenih uloga. Kod mene ta socijalizacija u damu nije bas nesto uspela, tako da je za mene nebitno da me ostali clanovi posmatraju kao zensko. Bitna je razmena misljenja, a ne mislim da je necija kompetencija (kao i hrabrost uostalom) zasnovana na polu. Toliko od mene! Pozdrav! slushaj meni ne morash da folozofirash..mislim mogla sam i ja tebi navoditi koenzistencije tvoje postojanosti...nego sam ti uopsteno, kroz SHALu, rekla, a ti ocigledno... nije ni bitno.. nego koju sliku kad nema tvoje slike... ? pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zašto se žene uvek nastavljaju jedna sa drugom, mnogo je izraženo to čija je poslednja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tetreb 0 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd aman Prijavi odgovor kao problematičan a bas sam kontao koji je ovo fitjfiritj da sa 22 godine ceka od matoraca da mu kupe motor..kad ono medjutim hahahaha dobrodosla (chick fight,chick fight...donesite kokice ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...