muljaz 1814 Napisano April 11, 2008 Skuteras, 3683 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Udes u Ivanjici tj. u Prilikama. Po prici, decko je udario u auto koji mu je presekao put i najverovatnije je proslo sa najtezim posledicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jebote......ima li kraja ??????????? > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da cuh sada mi javio prijatelj. I rekao mi je da je decko poginuo. Jos uvek se nadam da je to neka greska .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1672 Napisano April 11, 2008 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kraj? Sezona tek pocinje... :-\ Zna li neko vise informacija o samom udesu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano April 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh... a nije ni pocela sezona :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je tačno, Rašo je poginuo. Vozio je SUZUKI SRAD 600, od prošle godine, pre mesec dana položio A kategoriju. Ne znam detalje, a i nisam u stanju da pišem, juče sam mu slikao motor i izbacio na sajtove da ga proda. Bog da mu dušu prosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano April 11, 2008 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo sahranili brata ... Dokle bre više ? Počivaj u miru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci.... Laka mu crna zemlja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, dokle vise... Moje saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano April 11, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ni Zvezde ni Mesec ni Sunce nece moci da nam objasne sta se desava... Saucesce porodici.. Pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nadajmo se da je poslednji u ovoj sezoni Pocivaj u miru :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano April 11, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas te ima, a sutra te nema............. A zivot je samo jedan....................... Iskreno saucesce ozaloscenima. Vise nista ne razumem oko ovogodisnjih pogibija ( a sezona jos nije ni pocela ) suvise je veliki rizik voziti motor, ili ljudi jednostavno idu brze od zivota ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4526 Napisano April 12, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I rizik i brze od zivota. Pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1367 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1381 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1814 Napisano April 12, 2008 Skuteras, 3683 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Decko je isao preko pravca ispred Prilika, zena izlazila u rikverc iz nekog dvorista i on je udario po sred nje. Brzina ne znam koja je bila, ali sad je vec i kasno za to. Sat vremena pre toga smo bili zajedno kod Capa, narucivao on novi lanac za srada. Od opreme je tada imao koliko se ja secam samo kacigu sau Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Rašo je prvi s'leva.Ovo je slika sa naše poslednje zajedničke vožnje. Hteo je da menja motor za noviji ili da ga bar ofarba u plavo belo, kaže nervirala ga tamna boja, pre par dana je poručio lanac i gumu. Za ovu sezonu smo imali dosta planova, a za početak sam ga nagovorio da prvo položi za motor, što je i završio pre mesec dana. Nije bio neko kome motor služi za divljanje, vodio je računa i nije vozio rizično, a za nepunih godinu dana od kada vozi SRAD-a solidno je savladao tehniku vožnje, što bi rekli išlo mu od ruke. U više navrata se pokazalo u ovoj Crnoj hronici da Bog uzima samo najbolje, a on uvek veoma raspoložen, optimističan, prepošten i nadasve iskren dečko koji nije ni mrava zgazio, u ovom šašavom svetu nije ni mogao duže da poživi, jednostavno mislim da je sad tamo gde i pripada. Večna mu slava i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmossat gsr 600 1 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Strasno :'( :'( katastrofa sta je ovo ? dokle vise ? :'( Citajuci ove teme dodje mi da ne izadjem iz kuce u pm :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 12, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Uzas... :'( Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MRKI 0 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Lazarevac-Australija Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Neka pochiva u miru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8340 Napisano April 12, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3174 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima. Sve reci su suvisne, dokle, zasto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Užas...Sinoć čim sam stigao u Ivanjicu zatekla me ta grozna vest, nadao sam se da nije poginuo, da su mozda ljudi preuveličali, ali nažalost... :-\ Nek počiva u miru. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 12, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Neka su ti shiroki nebeski drumovi brate nash... Pochivaj u miru... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...