Bruno 68 2712 Napisano Jun 24, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bas OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Jun 25, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za miris Mediterana,samo vozi,slikaj i pravi prave male shtorije prijatelju. Ima nas koje ne zanima iz odakle je "ko", i kakve table ima na prevoznim sredstvima malo nas je al smo retki...... Pozdrav iz Novoga Sada I gushtaj po Dalmatinskim plazama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16554 Napisano Jun 25, 2017 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je bilo sjajno. Molicu Vas da budete aktivni tokom leta i da jos nesto procitamo. Uzgred, sad kad si izneo svoje dimenzije jasno mi je zasto vozis dzinovske motore... malo mi je bilo neprijatno da pitam koliko si metara visok...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2198 Napisano Jun 26, 2017 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Due, 205cm . Jedan pd uvjeta kod kupovine vozila je ergonomija, tj. da li mogu stati u/na njega. KS, ccm i ostalo mi nije bitno, ali dodje u paketu s velikim motorima :-) Sto se aktivnosti tice, ja u Norveskoj 9 trenutno u Kanadi ) , motor u HR, i to je mali problem. Ali daj Boze zdravlja, bit ce jos....Hvala na citanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano Jul 3, 2017 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Toskana da se poseti pod hitno,( posle x pominjanja u tekstu ) (liči na Šumadiju samo bolji kolovoz) ,pa posetite Šumadiju i to vam je to. Hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...