Jump to content

Moto Zajednica

BIJELJINA 19. DANI GRMLJAVINE 01.,02. i 03. avgust MK "K N E Z"

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Evo da sumiramo utiske sa skupa pa nije bilo lose lepo sam se provozao sreo poznanike i upoznao nove sa foruma ,skup je bio dobro organizovan ali moja zamerka je meni se mesto odrzavanja nije svidelo inace sve ok bilo! pogledali smo trke ubrzanja dobro dehidrirali i nazad za kamp stanica je bila prodavnica  ;D ;D ;D. Posle smo Motoras i ja otisli da se provozamo do Brčkog i nazad za etno selo Stanisić koji nam je bio usput kuci namestili smo pauzu za pice! I pravac kucama ,put za Brčko i nazad mi je bila najinteresantnija deonica od N.Bečeja do tamo jer je put dobar asfalt drzi ko lud i a krivina koliko čovek samo zaželi ,jer tu kod nas u Vojvodini samo pravac i nista vise :D

Evo i par slika sa dobro provedenog skupa i puta.

post-212-12879001957638_thumb.jpg

post-212-12879001958176_thumb.jpg

post-212-12879001958528_thumb.jpg

post-212-12879001958884_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

E Maki mozes da žalis sto ni si mogao sa nama navožnju bilo je extra! Nista drugi put! ;) ;D

• U prolazu, 10 postova

evo samo da odrzim obecanje nasim bjbikersima o kacenje slike na forum(nije bas neka ispala al kad je covjek pod gasom sta ces)

inace nadam se da vam je bio lijep provod,naravno tu je i slika jednog rogonje na raznju pa moja ljepsa polovina i na kraju konacno i jaaaaaa

e da i za nas provincijalce majica SLEDECIIIIII PUUUUT KAD SE VIDIMOOOOOO

post-1242-12879001964481_thumb.jpg

post-1242-12879001969776_thumb.jpg

• Vozac A kategorije :D, 933 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

E ovako da malo saberemo utiske. sto se tice samog skupa bilo odlicno. kamp je bio odlicno obezbjedjen i bilo je dosta cuvara. Drago mi je sto je doslo bajkera sa svih strana. Ali ono sto me je razocaralo jeste policija iz razloga sto grad nije obezbjedjen. po gradu domaci momci koji voze motor za druge a ne za sebe su divljali i doveli do jednog tragicnog dogadjaja. jedan od tih momaka je usmrtio baku Milku. ogorcen sam na policju jer su dozvolili tako nesto. jurenje bez ikakvog nadzora. to se mora srediti. do tog dodgadja sve je bilo super. koncert yu grupe je bio fenomenalan. tako da sve u svemo skup je bio odlican..

evo par slika........

post-3119-12879001986855_thumb.jpg

post-3119-1287900198905_thumb.jpg

post-3119-12879001990936_thumb.jpg

post-3119-12879001992602_thumb.jpg

post-3119-1287900199426_thumb.jpg

• U prolazu, 96 postova

Najzad jedan "skup" koji se moze podiciti da u dobroj meri parira,vec cuvenom,skupu u Umagu  ;)

Vec sam ranije pisao da skupu u Umagu,po pitanju infrastrukture,verovatno u skorijoj buducnosti,nece moci da parira ni jedan skup,ali ruku na srce Dani grmljavine u Bijeljini su bili nekako sadrzajniji!

Vec po pristizanju u Bijeljinu,u petak oko 15,30h,na ulazu u kamp nas sacekase Zare i Stevica i nakon toplog pozdrava izdase naredbu:"Prijavite se i odmah nalevo krug!!!Ide se u etno selo Stanisici!!!"

Nije pomoglo ni nase ubedjivanje da treba da se raspakujemo i postavimo "kuce"!!!

U drustvu sa Profom!

QsYMz_14108560un3.jpg

404.jpg

U Stanisicima se upoznasmo i sa novim prijateljima,Plemijem i ekipom iz MK Road Kings-Slovenija  ;D

rmjqD_84092179uj9.jpg

404.jpg

Po povratku u kamp,jedva stigosmo da se raspakujemo,zbog cega propustismo Trial show,ali ubrzo stize novo "naredjenje":"Nema udaljavanja!Ide se na prijem kod gradonacelnika Bijeljine !" :o

Prodje i taj "koktel" pa se vratismo u kamp,orni da se prepustimo rock'n'roll-u  ;D

Svirka vrhunska! PROROCK,PARTIBREJKERSI i R.E.B.E.L

Oko 02,30h novo iznenadjenje!Prasetina,pivo,viski...Au,Zare,gde ce ti dusa ;D 'Oces vec prvi dan da nas pomlatis,ili je vec drugi  ::)

Ujutro oko 10h,novi izlet.Ovaj put u manastir Tavna,zaduzbinu Kralja Dragutina iz XIII veka!!!

Mali predah na putu ka manastiru!

HnrSx_79253802ug4.jpg

404.jpg

ubWGo_87399442wj8.jpg

404.jpg

Manastir Tavna!!!Slike govore vise od hiljadu reci  ;)

Li7x3_12968821zk8.jpg

404.jpg

6rXz2_22328987ts0.jpg

404.jpg

H1EtG_48395724cv1.jpg

404.jpg

Na povratku iz manastira.

RclkK_97429373uw0.jpg

404.jpg

U kamp stigosmo,taman da kratko predahnemo do rucka!A onda smo Squi...,Robi iz Temerina i ja vise puta degustirali pasulj  ;D ;D ;D

OuxKF_86593162cm5.jpg

404.jpg

Naravno,sve nije moglo proci ni bez Dace,koji je ovaj put na licu mesta bajkere posluzivao svojim neprevazidjenim italijanskim specijalitetima...

LQqoo_10mb5.jpg

404.jpg

...kao i njegovom borbom protiv "posasti" XXI veka,"narodnjacima"  ;D

vI6ve_11lj3.jpg

404.jpg

Vq03R_12ba2.jpg

404.jpg

Posle rucka,svetski prvaku u stunt-u!!!Ko nije bio,nema reci kojima bi se to majstorstvo opisalo.Nisu uzivali samo bajkeri,vec i cela Bijeljina!

Nakon toga,povratak u kamp i novo rock'n'roll vece!I dok se cekao nastup Yu grupe i Kaktus Dzeka,kao i pratecih plesacica,domacin se potrudi da nam vreme prekrati bikom na raznju  :o :D ;D

I bijeljinske dame su uzivale u rock'n'roll-u  ;D

sz7RV_13kt7.jpg

404.jpg

I tako se doceka jos jedno jutro!Umorni,ali jos tuzniji sto sve tako brzo prodje,jutros se pokupismo pa svako svome gradu u zagrljaj  :D

Naravno da bi glupo bilo proci pored Stanisica,a ne svratiti bar jos jednom,kol'ko da se nesto ubaci u kljun :D

l59iW_14dr8.jpg

404.jpg

l4xrb_15hh9.jpg

404.jpg

Verovatno se moze naci i neka zamerka,ali to je samo kap u moru svih dobrih desavanja!

Bravo za MK Knez,bravo za Bijeljinu!!!

A TEBI ZARE SAMO JEDNO-AVE CESARE !!!

Guest Borko_smorko

I ja sam bio. Nije bilo lose, upoznao sam neke ljude sa foruma koje nisam znao. Organizacija cini mi se poprilicno korektna i dobra. Jedina zamerka sa moje strane je ono divljanje pojedinaca po gradu! Za sve ostalo svaka cast!

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: FJR1300A

Bio, bilo je odlicno, sreo stare poznanike, upoznao nove ljude, sta vise pozeleti? :D

Dobar prilog Vudu

Odlicno napisano, ukratko prikazan susret od pocetka do kraja, a program je stvarno bio sadrzajan, ko je mrdnuo iz kampa, nesto je sigurno propustio  :D

Mada... Imam jednu ispravku na tekst: ono za pasulj stoji, ali Robi je iz Beceja, ne Temerina  :'( :D;)

e da i za nas provincijalce majica SLEDECIIIIII PUUUUT KAD SE VIDIMOOOOOO

I JA HOCU MOJU MAJICU! Em nisam iz nekog kluba, em nemam ni BJB-nesto, dok objasnim nekom sta sam hteo... :D

Sta jos...u nedelju malo obilaska etno-sela, i kuci...

Slike su mi vrlo slicne ovima gore, pa da ne dupliram...

Na kraju... Bijeljina svaka cast!

• , 1322 postova

I ja sam se maloprije vratio.

Nemam nekih posebnih komentara...tamo je uvijek dobar provod i prava ekipa.

Tko nije bio neka mu bude zao  ;)

Ovaj susret se mora upisati u kalendar pod "obavezan odlazak"

• U prolazu, 96 postova

Mada... Imam jednu ispravku na tekst: ono za pasulj stoji, ali Robi je iz Beceja, ne Temerina  :'( :D;)

Ups,veliko izvinjenje :-[

Ma bitno je da smo se upoznali i lepo druzili :D

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: FJR1300A

Ups,veliko izvinjenje :-[

Ma bitno je da smo se upoznali i lepo druzili :D

Naravno, pozdrav iz Beceja! ;):D

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Drustvo, kao sto vidim extra ste se proveli. Velike pohvale za MK "Knez". Jako mi je zao sto nisam bio. Evo javljam se iz Umaga u nekom net kafeu sam. Sad me je Sale zvao, da se nadjemo, pa će mi on sve lepo na tenane ispricati sta sam propustio.

• Svrati ponekad, 275 postova

Da puno ne laprdam jer je sve već rečeno, ali po meni je ovo jedan od najboljih skupova na kojem sam bio !

Svaka čast organizatorima na svemu !!!

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Fini skup, lepo onemoguceni pucaci, poto nisu bili ispred bine  nisu ni pucali jer nije bilo zainteesovanih nesto za njihovo "umece"

Jedina zamerka je sto nisu rashladjivali kis.vodu i sokove, mada sam ja to malo trosio u vecernjim satoma ali preko dana je bolje piti  vodu i sokove no pivo, oce glava a boli posle mnogo piva na suncu, i mnogo mali oni cevapi, bas malecki/

Evo sa Spenserom upravo raspravljam, zasto prave 'vako male cevape a oanko velike kobasice????

fErB2_img0035ae1.jpg

Pozdrav svima, bez obzira na mini cevape bilo mi je super, vidimo se i dogodine, a mozda i pre negde ovde - onde??

• Old Fart, 86 postova
  • Motocikl: Honda NT700 VA

Pa šta da napišem? Oni, koji su bili na skupu, več znaju umalo sve, a oni, koji su bili kući, neče znati baš puno! Nadam se, da su Žare i njegovi suborci  našli vreme za odmor, pošto to nije bio mali duručak nego gala večera! Razonoda za bikere i civile iz Bijeline! Puno hvala na gostoprimstvu.

:) :) :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja