Ćili 674 Napisano Jul 3, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan po ideji Zokija Jona osnovan je MAS bas u Vel Plani decembra 94 kakav je to lik da znate Zokija znam od sredine devedesetih iz totalno ne-bajkerske price. To je jedan od najludjih ljudi koje sam imao zadovoljstvo da upoznam i ne samo da upoznam nego i da se druzim. Pokusacu preko nekih ljudi da pronadjem njegov broj ili bar da saznam sta se sad desava sa njim. Ono sto znam je da je prodao stan u Mirijevu i da je u Americi. Pricam ja mom komsiji i drugu za forum i likove na forumu i tako to i ispostavi se da on zna vecinu starih bajkera o kojima pricate.... Tebe je Unuce posebno pozdravio...... Zoran Mitrovic-Sole, vozio Hondu cx 500, Jonov dobar drug (iz vremena dok je Jon vozio vespu ;D ;D ;D) Pa zar se nismo ODREKLI Zokija jer je davao motor NARODNJACIMA za spotove :D ;D ha ha.... o ovome mi je pricao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jul 3, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan po ideji Zokija Jona osnovan je MAS bas u Vel Plani decembra 94 kakav je to lik da znate Zokija znam od sredine devedesetih iz totalno ne-bajkerske price. To je jedan od najludjih ljudi koje sam imao zadovoljstvo da upoznam i ne samo da upoznam nego i da se druzim. Pokusacu preko nekih ljudi da pronadjem njegov broj ili bar da saznam sta se sad desava sa njim. Ono sto znam je da je prodao stan u Mirijevu i da je u Americi. Pricam ja mom komsiji i drugu za forum i likove na forumu i tako to i ispostavi se da on zna vecinu starih bajkera o kojima pricate.... Tebe je Unuce posebno pozdravio...... Zoran Mitrovic-Sole, vozio Hondu cx 500, Jonov dobar drug (iz vremena dok je Jon vozio vespu ;D ;D ;D) Bio sam par puta u Mirijevu kod Jona a znam i Soleta ,sta je sa Bradom inace ove slike su oz plane ispred Sturgis cafea i Radovanjskog luga na jonovovom Harleyu ovih dana cu okaciti sve slike koje iz Kragujevca a i iz Plane sa prvih skupova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...