sremac72 67 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sam naslov kaže da sam se konačno predstavio. Koga interesuje u profilu piše da sam se " joinovo" još 2012 ali sam ćutao dugo jel mi je sve bilo potaman , šala naravno. Od skora sam vlasnik jedne yamahe pa mislim da je vreme da se predstavim i da mogu da prvo pitam i tek onda da komentarišem. Onaj broj u nick-u je naravno godište a ne neke druge mere. Što znači da sam ja u stvari (novi) vozač sa priličnim stažom i sa isto tolikom pauzom. Bilo je dugo razmišljanja i borbe u glavi i kad su se kockice iskockale ja pazario. Ohrabrile su me neke izjave naših kolega ....da motor voziš ti a ne on tebe... i još jedna ...svaki motor može da ide 50km/h a samo neki 200-300km/h. Veliki pozdrav novoj bratiji i svima na ovom forumu. Milan Vasić, Sr.Karlovci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2708 Napisano Jun 12, 2017 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od drugog Vasić Milana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 67 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala imenjače i prezimenjače. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 12, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i stavi slike da vidimo motorče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 67 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da li treba ovde ali ako se već predstavljam da predstavim i nju: Yamaha xj 600 1996. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 67 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Na poslednjoj slici se vidi pomalo sramežljiv ali iskren osmeh zadovoljstva. puno sam čitao forum i skontao da ovakav motor može sasvim da zadovolji jednog povratnika i malo iskusnog vozača. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 13, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ako je u dobrom mehaničkom stanju, izvozaćeš je ti i uživati na njoj! To su nezahtevni i izuzetno pouzdani motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 67 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i velika sestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archduke 67 Napisano Jun 13, 2017 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Kumodraž Motocikl: Mrka kapa, za sada... Prijavi odgovor kao problematičan Imenjače (i brate po motoru!), dobro došao (jes' da si duže na forumu od mene, ali hajde de...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 13, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sremac72 je napisao: Kao i velika sestra Eee, to je poseban pridev! K'o da su je Rusi pravili u saradnji sa Japancima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Jun 13, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna trgovina i dobro dosao, to jest izasao iz ilegale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 116 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Minja,da te sluzi masina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 425 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 424 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Nek je uzdravlje predstavljanje, stari vuče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 67 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. @ducans sledi malo djiranje samo da je još malo osetim @.milke. stari jesam ali pre će biti vučić(mali vuk - da nema zabune) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 116 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ajde,ajde pa da i onaj bmw udje u djir nekako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2467 Napisano Jun 13, 2017 Andragog, 5043 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, odlican je to motocikl, mali potrošač. Čestitam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...