milos-v 2450 Napisano Jun 12, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna RICHA velicina M. Jakna je nova ,samo se etiketa izgubila negde preko granice Ima kvalitetne tvrde protektore na ramenima,laktovima i ledjima. Protektor ima penu sa unutrasnje strane,a plastiku sa spoljne. Takodje ima skidajucu termopostavu. Mislim da je za osobu 175-180,oko 80kg. Ja sam na slikama i takvih sam gabarita, pa procenite sami. Cena 60e. Cizme su broj 42, prilicno su tvrde i imaju kvalitetnu postavu. Stanje je kao novo,mozda nosene par puta. Napomenuo bih samo da nisu za osobe koje imaju debele cevanice-listove, jer je sundjer na tom delu pojacan pa moze da stegne nogu. Cena 50e. Za teritoriju Beograda moguca proba i besplatna dostava uz dogovor. Kontakt PP ili 065/636 9 636 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 20, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jakna prodata. ostale cizme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 13, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan otisle i cizme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...