Lemilicafnt 0 Napisano April 5, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam yamahu majesty 125 i posle 20min voznje temperatura se digne do granice sa crvenom zonom pa nakon pola minuta spadne.Da li je nesto ozbiljno u pitanju i moze li se tako voziti bez posledica?Pomagajte ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano April 5, 2019 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dal je nesto ozbiljno..... bice ako udje u crvenu zonu Dal je pametno voziti...... pa i ne bas Proveri rashladnu tecnost (mozda je voda u sistemu, mozda ti fali), proveri termostat (mozda ne otvara dovoljno), proveri hladnjak-creva (mozda je zapuseno, pricvrljeno tj stisnuto crevo negde), proveri termo-prekidac (mozda kasno ukljucuje ventilator)..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2060 Napisano April 8, 2019 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Doterao jedan rodjak da se “malo” pretrese skutercic. Prednje vile, negde sam izgubio sliku kako je iznad izgledalo. U desnom stapu 30ml ulja, u levom par kapi. Treba da ima po 130ml. Prednji disk 3mm. Treba da bude minimalno 4. Zadnji disk manje od 2mm po sredini. Treba da bude minimalno 4,5. Doduse na plocicama je imalo metala za jos bar 1000km. Ulje u prednjoj kocnici u dobrom stanju, ali zamenjeno je za novo. Ulje u zadnjoj u ekstra stanju. Ispod klipova takodje sve ekstra. Kocnice na motoru su i onako precenjene Zadnja guma je mogla jos jednu sezonu. Prednja je kao nova, sem sto ima tek 10 godina. Lezajevi u tocku dobri. 2 od 4 su cak mogla i da se okrecu. Na varijatoru ploce dobre, rolnice rekao bih nove, kvacilo dobro (rekao bih skoro menjano), kais los i sve toliko masno da to nije normalno. Malo kad je ocisceno, poredjenja radi Ulja u diferencijalu je imalo 30ak ml, treba 120. Antifriz takodje dobar Sve u svemu, nije motor za svakoga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Klasican primer pali, radi, ide, sta tu ima da se menja. Menja iskljucivo kada motor stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano April 9, 2019 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ne gledaju svi isto na dvotockase a ima i onih koji bas to rade, popravljam kad se setim i ako se setim ili kad stane.Motor u takvom stanju da bi doveo u red......triput da se okozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Dare sto ces da se okozis, vec sto treba i puno para da se uloži. Ovakav zahvat na ovakvom skuteru(stanje sa slika bez uvrede vlasnika) da bi se doveo u neko pristojno stanje(ako je to uopšte moguće) potrebna je jedna prosena plata ako ne i više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2060 Napisano April 9, 2019 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 34.000 dinara samo delova je ovde imalo i to da kazem sve potrosnog materijala. Imalo je tu jos i varenja plastika i ofarbano je sve ono sto je bilo farbano i fabricki. A masina mnogo lepo radi, ne dimi, lepo vuce... Ne radi se tu o nemaru, nego zbog tih guma i kocnica glava ti je u torbi. Ja to ne mogu da skontam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola18 1 Napisano Septembar 23, 2020 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece svima, imam problem sa praznjenjem akumulatora na Yamahi Majesty 125, par dana pali bez problema i od jednom nece, vergla ali ne dovoljno da pokrene motor, da li je neko imao problem ili neko iskustvo sa ovakvim problemom i da li zna kako mogu to da resim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17268 Napisano Septembar 23, 2020 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Proveri napon punjenja na akumulatoru (kad motor radi pod većim gasom i sa upaljenim svetlom trebalo bi da bude 13,8-14,6). Promenio Septembar 23, 2020 član zika56 Dopuna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola18 1 Napisano Octobar 1, 2020 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 231 Napisano Octobar 15, 2020 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Dal je neko uspeo da otvori ovaj filter,zbog čišćenja? Nisam nigde video da se prodaje nov, a klipnjače ima da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocias 0 Napisano Avgust 9, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim nove diskove zaYamahu Majesty 125 2002 god.Gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2060 Napisano Avgust 9, 2021 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji sam kupio u motobike-u, a zadnji se ne secam, mislim da sam stavio polovan dobar, posto nov nije imao da se nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade Rus 0 Napisano Octobar 3, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jedno pitanje, treba mi pomoc. Imam yamaha majesty150 i posle voznje ostaje mi baricaod ulja. Menjao sam dva puta semering radilice i opet se desava. Da li moze da se resi nekim guscim uljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiBar 0 Napisano Decembar 29, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bar CG Motocikl: Yamaha Skyliner 125 Prijavi odgovor kao problematičan ima li zivih na forumu i ako ima gdje da nadjem hladnjak za Majesty 125,99-to godiste?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Decembar 29, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Мицко Мотоклиника 064 4252 015 Пробај овде Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiBar 0 Napisano Decembar 29, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bar CG Motocikl: Yamaha Skyliner 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bracabgd je napisao: Мицко Мотоклиника 064 4252 015 Пробај овде hvala Braco,u Italiji je Micko 10-ak dana,nije imao zadnji put kad sam ga zvao. Ima li ko drugi u Srbiji?Mada kupovina polovnog hladnjaka je kupovina mačke u dzaku ali ko zna koliko košta novi i gdje ga u BGD naći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Decembar 29, 2022 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To ces teško naći, cekao sam skoro pola godine na ventilator hladnjaka za X-max 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiBar 0 Napisano Decembar 29, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bar CG Motocikl: Yamaha Skyliner 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Satelis je napisao: To ces teško naći, cekao sam skoro pola godine na ventilator hladnjaka za X-max 250. mislis na nov ili polovan?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Decembar 29, 2022 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na polovan sam mislio, niko ga nije imao. Covek ga je tako vozio i nema problema dok se ne zadje u grad i kreni stani varijanta. naseo je, pokrivio sipku ispod hladnjaka ventilator je stradao, hladnjak pokrivio ali nema pustanja posle 6 meseci konacno (zajebano je odviti srafove) Sta se desilo sa tvojim hladnjakom, da li si video kod nekog moze li se popraviti/zakrpiti? Nov kod nas mozes jedino poruciti kod ovlascenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiBar 0 Napisano Decembar 29, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bar CG Motocikl: Yamaha Skyliner 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Satelis je napisao: Na polovan sam mislio, niko ga nije imao. Covek ga je tako vozio i nema problema dok se ne zadje u grad i kreni stani varijanta. naseo je, pokrivio sipku ispod hladnjaka ventilator je stradao, hladnjak pokrivio ali nema pustanja posle 6 meseci konacno (zajebano je odviti srafove) Sta se desilo sa tvojim hladnjakom, da li si video kod nekog moze li se popraviti/zakrpiti? Nov kod nas mozes jedino poruciti kod ovlascenih. curi na vrhu,na uglu.Nisam znao da moze da se krpi.A ko je ovlasceni prodavac za Yamahu u Srbiji??Neki kontakt ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Decembar 29, 2022 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan BAREL - Ovlašćeni diler i serviser YAMAHA programa za Srbiju YAMAHA-BAREL.COM BAREL d.o.o. ovlašćeni diler za prodaju motocikala i proizvoda YAMAHA brenda za Srbiju, ovlašćeni servis i originalni YAMAHA rezervni delovi. Servis - Plattner Motors | Ovlašteni diler za prodaju motocikala i drugih proizvoda marke Yamaha, rezervnih delova i servisnih usluga na teritoriji Srbije YAMAHA-SRBIJA.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiBar 0 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bar CG Motocikl: Yamaha Skyliner 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos koga na forumu od zaljubljenika u Yamahu?? Imam Skyliner 125 vespu,promjenio sam kutije za protok vazduha sa filterom(stare bile ostecene) I sad vidim da ni na starom ni novom nema crijeva povezanih sa bilo cime a ima ulaz I izlaz za crevo?!? Mozda mi zbog toga slabije pali ujutro mozda ne ali cim ima ulaz I izlaz za crijeva znaci da imaju neku funkciju. Kupio sam ga ovakog pa ne znam koga pitati osim nekog ko ima ili je imao ovakvu Yamahu Skyliner ili Majestic...help pls??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiBar 0 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bar CG Motocikl: Yamaha Skyliner 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovo sam mislio inace: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...