jbrtka 8 Napisano Jun 1, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto tema glasi,hteo bi vase misljenje i savet za kupovinu kacige,,ne mogu da se odlucim izmedju tri modela,pa bi zeleo savet vas iskusnijih... prva kaciga,koja mi se svidja na oko i koju sam probao i sasvim ok mi odgovara je AGV COMPACT,flip up http://www.agv.com/row/en/compact-st-e2205-multi---course-yellow%2Fblack/211021A2HY004.html?cgid=modular-compact-st#start=1 druga je SHARK EVOLINE 3 STRELKA http://www.bbmoto.sk/tovar/3389-EVOLINE_3_STRELKA_Black_Yellow treca je Arai X TOUR 4,HONDA https://www.google.rs/search?q=honda+arai+tour+x+4&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwijyJuUtZ3UAhXJlCwKHU2HDpoQsAQIMQ&biw=1858&bih=1134#imgrc=2uMK3Ki3JFxd1M: koja nije flip up,ali je po meni naj udobnija,jedino sto mi je kod nje odbojno je D kopca,znam da je najsigurnija ,ali mi bas nesto ne odgovara,jer imam isto jednu arai rx 7 i iskreno,malo mi smeta ta kopca...ne vozim motor na neke duge relacije,ali ove tri kacige mi se najvise svidjaju,ako ima neko da mi preporuci neku drugu,slobodno neka napise, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jun 2, 2017 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ја већ пар година носим SHARK, прво EVOLINE 2 а задњу сезону SHARK EVOLINE 3 карбон и изузетно сам задовољан. Потпуно је функционална у оба режима (џет и фул фејс) и има хомологацију за оба режима. Буквално можеш да возиш и 150 км/х у џет варијанти, без да ти то ствара неки проблем због ветра. Наравно да не препоручујем да је тако користиш али сам ја пробао до које брзине то "шљака" и био пријатно изненађен. За цену која је наведена у овом огласу наћи ћеш је и код нас, у Yamaha-Barel у Сава Центру. Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano Jun 2, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Da,bas sam i njih zvao pre neki dan,i rekli su mi da ovaj model dolazi iduce nedelje..u barelu je malo skuplji.za iste pare,sam nasao i arai tour x4,i zato mi je problem da se odlucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jun 2, 2017 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Па те две кациге се никако не могу упоредити. Араи је Крос-Офроуд кацига, без опције конверзије у џет. Никад нисам носио Араи, не могу да се изјашњавам у вези квалитета и удобности али ова Араи и Шарк Еволајн 3 су две потпуно различите кациге. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano Jun 2, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su razlicite,zato i trazim savet, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jun 2, 2017 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan У том случају, Еволајн је далеко универзалнија и употребљивија. Просто због конструкције. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Jun 6, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za full face kacigu , prijatelj je imao jako lose iskustvo sa flip up kacigom pri padu tako da nikom ne preporucujem. Nisam nosio ni jedan od navedenih modela tako da ti ne mogu pomoci oko njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...