Zeljkamp 3249 Napisano Maj 31, 2017 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan MODEL : AUDI A3 SPORTBACK 1.8TFSi AGREGAT : 1798 kubika, 160ks, benzin KILOMETRAZA : 135.970km GODISTE : 2007. TEL. : 065 877 7776CENA : 7.650e Audi je uvezen iz Svajcarske i nalazi se u izvanrednom stanju, sto se vidi i na fotografijama. Kompletan automobil je u prvoj farbi. Enterijer je perfektan i u njemu skoro da nema tragova koriscenja. Agregat, menjac, kvacilo, ogibljenje i trap su besprekorni. Uradjen je veliki i mali servis i tom prilikom su zamenjena oba lanca u agregatu, svi klizaci, svi spaneri, ulje i filteri, tako da je tehnicki savrsen i da, sem registracije, nema naknadnih ulaganja. Sve 4 gume su letnje i imaju jos oko 65-70% sare. Tri fabricka kljuca ! Kupljen je od prve vlasnice, tako da bi potencijalni kupac bio drugi vlasnik od kako je automobil izasao iz fabrike. Kilometraza je 100% prava i kao dokaz prilazem na uvid servisnu knjigu, carinsku deklaraciju i uverenje AMSS na kojima se vidi da je automobil sa ovom kilometrazom usao u zemlju. Dozvoljavam proveru ovlascenog Audi servisa ili servisa po izboru kupca. Placena je carina i svi ostali troskovi + uverenje AMSS, tako da potencijalni kupac treba da plati samo registraciju. Nema skrivenih troskova ! Cena u zameni je 8000e i zavisi od realnosti cene ponudjenog vozila. Pozivi svakog dana od 9 - 23h. Po potrebi saljem jos fotografija na mail, Viber ili Whatsapp. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3249 Napisano Maj 31, 2017 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidite na fotografijama, automobil je u izvanrednom stanju i zbog toga sam ga postavio na forum. Cena za forumase je, naravno, niza i prilikom kontakta recite da ste videli oglas na BJB forumu. Link ka svim fotografijama : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13127 Napisano Maj 31, 2017 Ne silazi, 7458 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale za agregat. Ne ona loz ulja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11943 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Alekre je napisao: Pohvale za agregat. Ne ona loz ulja. Haha,ja sam mislio da samo kod mene u kuci zive ludaci koji voze 2 litre benzince ,ali izgleda da nas ima jos... Lep primerak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3249 Napisano Jun 2, 2017 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...