bmikicic 94 Napisano Maj 30, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko neku firmu ili nekog ko radi najam bočnih torbi za motor? Nešto slično kao što rade najam kofera za skije, slična cena i uslovi. Pretražio sam forum ali nisam našao da neko pominje tako nešto. Planiram put pa bi mi baš leglo, a nemam gde da ih držim kad mi ne trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davor63 10 Napisano Maj 31, 2017 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan probaj u moto landu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Maj 31, 2017 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Зависи у ком периоду идеш,могу ти ја изнајмити за пиво Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Maj 31, 2017 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan O ovome nisam razmisljao, postoje li uopste neki univerzalni nosac torbi/kofera koji mogu na vise modela motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Maj 31, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, VR46 said: Зависи у ком периоду идеш,могу ти ја изнајмити за пиво od 9-og do 18-og juna 5 hours ago, Biker Q said: O ovome nisam razmisljao, postoje li uopste neki univerzalni nosac torbi/kofera koji mogu na vise modela motora? Bisage, prebace se samo preko zadnjeg sedišta, napravio sam nosače kod Sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 31, 2017 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Bisage, prebace se samo preko zadnjeg sedišta, napravio sam nosače kod SebeKoliko su te izasli nosaci? Posto i ja planiram uzeti bocne torbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Jun 1, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, losmi said: Koliko su te izasli nosaci? Posto i ja planiram uzeti bocne torbe Koliko se sećam 40€. Jedina mana su šrafovi koji su korodirali odmah, pa sam ih naprskao sprejem za lance. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jun 1, 2017 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se sećam 40€. Jedina mana su šrafovi koji su korodirali odmah, pa sam ih naprskao sprejem za lance.Hvala..Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...