Stefan045 0 Napisano Maj 28, 2017 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, hocu da kupim motor 95% za offroad. Dvoumim se izmedju yamahe dt i kawasaki kmx, ja sam vise za dt ali i tu se dvoumim da li stariji model 125 lc ili noviju 125r. Procitao sam dosta tema o ovim motorina ali i dalje ne mogu da se odlucim. Dakle ko ima iskustva neka pise, sto se tice masine, vesanja i svega ostalog. Hvala svima u napred pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan045 0 Napisano Jun 8, 2017 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da niko nema iskustva sa ovim motorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan DT i KMX su ti skoro pa isti motori, odnosno motocikli istog tipa sa skoro identičnim performansama. Prednost DT-a što je mnogo zastupljeniji kod nas, tako da ćeš mnogo lakše da za njega pronađeš deo, ako ti bude zatrebao, ne daj Bože. R ili LC? Uvek R, zato što uvek, kada su krosevi u pitanju, preporučujem što mlađi motor. Te stare LC su već dovoljno izakane da ćeš teško naći nešto dobro, što ne znači da je svaka R očuvanija i bolja od LC, sve zavisi u kakvom je stanju motor, situacija može i obrnuta da bude. Moj savet, traži što noviju i očuvaniju DT i uz redovno održavanje, navozićeš se. Ako hoćeš već da ulaziš u neku dublju problematiku i da biraš, uzmi u obzir i Suzuki TS, još jedan motor po istom šablonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan045 0 Napisano Jun 9, 2017 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, i ja imam slicno razmisljamje. A sto se tice ts a, cuo sam da je odlican motor, on mi se najvise svidja i najpre bih njega uzeo ali je problem sto ih ima bas malo na oglasima, a i to sto naleti ima jaku cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Tržište diktira cenu, baš zato što ih ima malo, cene su im malo veće od ostalih iz klase, Yamahe su najzastupljenije pa im je i cena manja i dosta varira jer ima raznih primeraka od ekstra sredjenih do razdrndanih. Pošto s vremena na vreme propratim oglase kod nas, snatram da se dobar motor iz ove klase retko može naći ispod 1000€, naravno sa papirima u dobrom stanju. Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...