MAIKI 2 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, iz Beograda sam još uvek nisam bajkerka, al planiram da kupim motor. Za BJBikers-e sam čula da ste pristojni, da se držite pravila ponašanja i da mogu od Vas da se informišem o stvarima koje će mi trebati. Hvala na prihvatanju, uključivaću se po potrebi..ne razumem se u dvotočkaše, al sam spremna da naučim, Volim pse, vrapce, svrake, motore, ježeve, mačke, puževe, rolere, druženja itd.. Pozdrav svima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došla. Svako mora početi negde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam doslaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAIKI 2 Napisano Maj 24, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bolje vas našla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Maj 24, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla! Srecna kupovina i samo pazljivo dok ne steknes iskustvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 25, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 25, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAIKI 2 Napisano Maj 28, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima..naravno, necu zuriti... za pocetak zaintresovana sam za skuter ili vespu. Ne razumem se bas najbolje, al kad dodje vreme.. pozdraav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 28, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, iz Beograda sam još uvek nisam bajkerka, al planiram da kupim motor. Za BJBikers-e sam čula da ste pristojni, da se držite pravila ponašanja i da mogu od Vas da se informišem o stvarima koje će mi trebati. Hvala na prihvatanju, uključivaću se po potrebi..ne razumem se u dvotočkaše, al sam spremna da naučim, Volim pse, vrapce, svrake, motore, ježeve, mačke, puževe, rolere, druženja itd.. Pozdrav svimaDa smo pristojni i da se držimo pravila ponašanja?? Ima ovde njih par, neću sa ih imenujem ali ću samo pokazati prstom i namignuti...ma to nema trunke dlake na jeziku!Ali nema veze, svakako ti dobro došla i pitaj sve sto te zanima PS: volim i ja puževe Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokotovicmile 3 Napisano Maj 29, 2017 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao, Ja sam Mile iz Beograda. Vaš, budući redar na trackday-u. Očekujem fer i korektnu saradnju. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 29, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Maj 31, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Cuj sad i pristojni...:-),DobrodoslaПослато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Jun 3, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...