rb26 20 Napisano Maj 22, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem tank torbu srednje velicine (20ak litara), budzet je 70e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Maj 22, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Maj 22, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ovu ako re zanimaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Moze, daj jos neku sliku i kazi cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio pre mesec dana od kolege sa foruma Kappa LH200: Međutim, ne odgovara mi baš. Ne leži mi dobro na rezervoaru, a i nisam pronašao način da je učvrstim lepo (imam plastičan rezervoar). Ja sam je vozio svega dva puta - jednom kraće za probu nakon što sam je nakačio, i jednom duže. Probaću je još jednom danas, pa ako definitivno odlučim da nije to to, dao bih je za istu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Aj odluci se pa javi, ja cu u medjuvremenu da svratim u Motoland da pogledam i probam kako pasuje na mom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Odlučih - definitivno nije to to. Ako si zaiteresovan, kao što rekoh, dajem je za istu sumu - 5500 ako se dobro sećam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Maj 24, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 Kupljeno, imas PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...