Bojan82 8655 Napisano Maj 21, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga na prodaju,jednom samo "obuvena",nigde ogrebana.Velicina XXS,prao sam glavu deterdzentom da se skupi al nece nesto. Ima pinlock,nisam nikada otvorio kesicu u kojoj je.Kutija,ono cebe za nju,ima sve:) Cena 300e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 21, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan XXS ili ti 51-52.Imam i onu zavesicu za bradu.Pojas iz Louisa ide sa njom.Cena nije fiksna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 22, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo mnogo para za ovu kacigu?Predlog za neku realnu cenu dobrodosao,ali u bescenje ne idem,nimalo mi nije zapelo da je prodam brzo.A i necu jer je XXS:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Maj 22, 2017 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, nije jako jaka cena, ali za toliko se moze kupiti u radnji. A ljudi ocekuju nize kad je izasla iz radnje. Ja je nosim 4 godine i prezadovoljan sam. A tad sam je dobio za svega 350 €. Novu u radnji. Cena joj je tad bila 519€ na popustu u Louisu kad je jednobojna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 22, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam gledao te radnje,cene nenormalne.Kaciga skuplja od mog motocikla:) Dacu je za 250e ako je to ok,kaciga je samo jednom navucena na glavu na kracoj voznji.Stoji u vrecici i kutiji skuplja prasinu kutija,ne kaciga:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 26, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan 200e cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...